שלום חברות וחברים 🙂
אז לפני כמה חודשים קיבלתי שיחת טלפון שהשאירה אותי בהתרגשות שיא. 🌸
התקשרו אליי מתנובה וסיפרו לי שנבחרתי לייצג את החלק הטבעוני בחוברת שבועות.
אותה חוברת מפורסמת שיוצאת בפריסה ארצית כל שנה, אותה חוברת שעד לא מזמן מי בכלל היה מאמין שיהיה בה חלק טבעוני?
השנה, כך הם הודיעו לי, נבחרתי לפתח פרק שלם עם הכי הרבה מתכונים טבעוניים שאי פעם היו בחוברת.
סיימתי את השיחה הזו בהתרגשות מטורפת, פשוט מטורפת.
התרגשתי כי מי היה מאמין אפילו לפני כמה שנים בודדות שהטרנד החולף הזה שקוראים לו טבעונות יהפוך להיות עובדה מוגמרת–
חלק בלתי נפרד ממטבחים של כל כך הרבה אנשים בארץ ובעולם?
עד כדי כך שבפרק הטבעוני בחוברת השנה יש 5 מתכונים– לא פחות מאף פרק אחר בחוברת. וואו.
אבל מעבר לטבעונות, ההשתתפות בחוברת מסמלת בשבילי, בעולם הקטן שלי, נקודה ענקית בדרך.
לפני 4 וחצי שנים פתחתי את הבלוג, אז כשהייתי עוד סוג של עולה חדשה פה, לא הכרתי פה אף בלוגר וכמעט אף בן אדם.
בניתי את הבלוג הזה לבד, המתכונים, הצילומים, העריכות, שבוע שבוע יום יום.
הבלוג הזה הוא מעשה ידיי והוא העולם שלי וחלק עצום מהזהות שלי היום.
בשבילי, לחלוק במה עם הבלוגרים ויוצרי התוכן הכי גדולים בישראל, בהפקה הקולינרית הכי גדולה בישראל, זו נקודת ציון דרך ענקית –
בקריירה שלי, בהתפתחות שלי מקצועית ואישית ובהבנה שלי שוב ושוב, שהכל בחיים האלו אפשרי.
5 מתכונים טבעונים טעימים במיוחד היו השנה בפרק הטבעוני שלי בחוברת והחוברת עצמה יוצאת השנה גם בפרינט וגם בדיגיטל ככה שאתם לא תוכלו לפספס!
והיום עולה הראשון- לזניית בשר וגבינות טבעוניות הכי טעימה שרק אפשר.
שכבות שכבות של קרם גבינתי, רוטב עגבניות סמיך ועשיר וטחון קצוץ שכולו טבעוני 😍
רוצו להכין ונתראה פה עוד עם מתכונים מדהימים לשבועות בשבוע הבא!
*בשיתוף תנובה. לחוברת- חוברת שבועות