GIFT CARD התחבר/י

קוביות טופו קריספי


היי היי!

טוב אנחנו ממש ממש עוד רגע מתחילות את מרתון פסח המסורתי של הבלוג.

אבל רגע לפני זה, בואו נכין קוביות טופו קריספי לארוחת צהריים 🙂

האמת היא שאוךי חלקכן שמתן לב שלא הייתי פה איזו תקופה…

קוביות טופו קריספי

השנה הראשונה של ההורות היא שנה מאתגרת במיוחד!

רק מי שעברה את זה יודעת איך זה.

וואו, זה פשוט רכבת הרים… כל יום מביא איתו דברים חדשים ושונים, מעניינים, מרגשים וגם לפעמים קשים.

אני באמת מורידה את הכובע בפני כל הנשים שיש להם עסק עצמאי וילדים, זה מדהים.

קוביות טופו קריספי

בכל מקרה, המרתון שלנו של פסח השנה יהיה מיני מרתון.

וגם ברוח הדברים המתכונים שמתחשק לי להכין ביום יום הם קלים ומהירים.

אז היום- קוביות טופו קריספי, מתאימים לילדים, מעולים וקלים להכנה.

יאללה רוצו להכין כמו שאומרים 🙂

קוביות טופו קריספי

פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

קוביות טופו קריספי


הכנות
15 דקות
בישולים
10 דקות
מתי מוכן
עוד 25 דקות

מה צריך

טופו

1 חבילה טופו בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE

ציפוי

⅔ כוס קמח לבן (אפשר להמיר בקמח עדשים)

⅓ כוס פירורי לחם

2 כפיות חרדל גרגירים

1 כף אבקת מרק אורגנית

1 כפית פפריקה

מלח על פי טעם

1 כוס מים

שמן לטיגון

מה עושים

טופו

לחתוך את הטופו לקוביות ולספוג מעט עם נייר סופג או מגבת

ציפוי

בקערה גדולה לערבב את כל מרכיבי הציפוי

עד לקבלת מרקם של טחינה גולמית

לזרוק פנימה את הטופו ולערבב טוב

במחבת עמוקה לחמם שמן

להניח קוביה קוביה בשמן ולטגן מכל הצדדים עד שזהוב ושחום

להניח כמה רגעים על נייר סופג ולהגיש עם סלט ופתיתים או פירה



הערות והמרות:

  • את הקמח אפשר להמיר בכל קמח אחר
  • אפשר להוסיף כל מיני תבלינים לציפוי כמו שום גבישי, מיסו וכו
  • אפשר לאפות אבל זה יהיה פחות טעים 🙂
  • ממליצה לאכול באותו יום וכמה שיותר סמוך להכנה

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים