שלום שלום!
טוב אז היום באמת שעולה מתכון שמצד אחד אני לא מבינה איך הוא לא היה בבלוג עד עכשיו ומצד שני זה גם קצת הגיוני.
עד לא מזמן לא עלו מתכוני ׳עדות׳ לבלוג.
זה לא היה בכוונה, אני חושבת שזה היה בעיקר כי אלו לא דברים שאני בדרך כלל מבשלת בבית.
לא יוצא לי הרבה ׳להרים סירים׳ מה שנקרא…
בגדול תתנו לי לצלחת מנה במסעדת כוכב מישלן וזה ידבר אליי יותר מאשר להכין מפרום 😂
לדוגמא… הפעם הראשונה שאכלתי קובה היתה כשביקשתם שאני אכין מתכון לקובה טבעוני לבלוג.
אז הכנתי וזו היתה גם הפעם הראשונה שהכנתי וגם הפעם הראשונה שאכלתי קובה סלק חחח
וכנ״ל דרך אגב עם המפרום ועוד כמה וכמה מתכונים בסגנון הזה שעלו לבלוג.
אני חושבת שאולי זה גם קשור לזה שהרבה שנים חייתי בחו״ל והניסיון שלי עם אוכל ׳מסורתי׳ הוא לא עשיר.
אבל בשנה האחרונה אני דווקא ממש מעלה לפה מתכונים שכאלו בעיקר כי אתם מבקשים וגם כי זה פשוט כיף!
עכשיו מה? מרק לקוסקוס טבעוני זה דווקא משהו שאני מכינה המון בבית.
אני גדלתי על מרק של קוסקוס (לא מסורתי ולא מרוקאי או משהו, סתם מרק לקוסקוס מושלם של אמא שלי) ככה שזה משהו שיש פה לא מעט.
אז את המתכון הזה אני מממשששש שמחה לחלוק אתכם.
כי הוא של אמא שלי 🙂 וכי הוא טעים כל כך וכי הוא מזכיר לי ארוחות שישי אצל ההורים וכי הוא מושלם לחורף וכי הוא נו… מתכון למרק לקוסקוס! לא צריך עוד סיבות.
מקווה שתהנו, שבוע מהמם שיהיה.