היי, איזה כיף שזה כבר הפוסט השלישי שעולה השבוע 🙂
וכמה חכיתי לפוסט הזה.
אני מאוד אוהבת פוסטים שקשורים לאמא שלי, כי אני מאוד מאוד אוהבת את אמא שלי…
וזה פוסט שהוא כולו היא.
לפני כמה שבועות, בראש השנה, נסענו לאכול אצל ההורים שלי צהריים במפגש משפחתי.
כבר שהתיישבנו היו על השולחן כרגיל, תה, פירות, פיצוחים ועוגיות טבעוניות.
לעוגיות היה ריח מדהים והן היו קראנצ׳יות בקטע אחר.
שאלתי את אמא שלי מה היא שמה בפנים והיא אמרה לי אה סתם זרקתי פה ושם.
אמא שלי, כמוני, מבשלת אינטואטיבית, היא לא מודדת כלום.
כשאני בונה מתכון לבלוג הוא תמיד מתחיל מלזרוק דברים ולערבב ורק אחר כך אני מתחקה אחר הכמויות ששמתי.
כן כן, גם באפייה… מרבית העוגות והעוגיות בבלוג בגירסה הראשונה שלהן נעשו פשוט ככה- לפי העין.
אז אמא הסבירה לי כמה בערך מכל דבר היא שמה ואני כבר רצתי כמובן לספר לכם הכל בסטורי באינסטגרם וכמובן שכולם רצו מתכון.
אז העוגיות שאכלתי אצל אמא היו בעיקר בוטנים וטחינה ואני החלטתי כמובן לשדרג ולעשות מזה ספיישל עוגיות אגוזים מדהימות מ 4 מרכיבים!
והנה הוא- 4 סוגי עוגיות אגוזים, 4 טעמים שונים, כל מתכון מיוחד וטעים והכל בקערה אחת.
כיף נכון?
תהנו 🙂