GIFT CARD התחבר/י

קרמבל תפוחים אישי


היי היי!

מחר חל יום הטבעונות הבינלאומי (וגם שוב יש בחירות אבל זה פחות מרגש כבר….)

וקוואקר החמודים איתגרו אותי להכין מנה מסורתית מרחבי העולם עם שיבולת שועל.

ישר אמרתי שאני רוצה להכין מנה מאנגליה.

אחרי הכל גרתי שם כמעט עשור וזה הבית השני שלי.

קרמבל תפוחים אישי

בחרתי להכין קרמבל תפוחים אישי אנגלי.

מה זה אומר? קרמבל תפוחים אנגלי הוא ממש שונה מאיך שמכינים בארץ.

כמו כל דבר בבישול הבריטי, הוא מאוד פשוט, הרבה פחות מלא בתבלינים והרבה פחות רועש.

אפילו אין בו קינמון!

אבל מה? הוא טעים… כזה טעים.

קרמבל תפוחים אישי

דווקא בעיני יש משהו מגניב בזה שהם נותנים לתפוחים לעשות את שלהם ואת כל הבמה.

לקרמבל תפוחים אנגלי יש ממש טעם של תפוחים, מתוקים ונהדרים.

אז הנה הוא- מתכון לקרמבל תפוחים טבעוני אנגלי בתבניות אישיות.

אפשר כמובן להכין גם בתבנית אחת גדולה.

תנו ביס ותרגישו לונדון 🙂

קרמבל תפוחים אישי

*פרסום ממומן בשיתוף קוואקר

קרמבל תפוחים אישי


הכנות
15 דקות
בישולים
35 דקות
מתי מוכן
עוד 50 דקות

מה צריך

קרמבל (4-6 מנות תלוי בגודל התבניות)

1 כוס קמח לבן

⅓ כוס שיבולת שועל מהירה להכנה קוואקר

100 גרם חמאה טבעונית קרה חתוכה לקוביות

½ כוס סוכר

תפוחים

3 תפוחים ירוקים קלופים חתוכים לקוביות

⅓ כוס סוכר

להגשה

פודינג וניל / גלידת וניל

מה עושים

קרמבל

במעבד מזון (או עם מזלג) לערבב את כל מרכיבי הקרמבל

עד לקבלת תערובת חולית ומעט בצקית

תפוחים

בקערה לערבב תפוחים וסוכר

הרכבה

בתבניות אישיות או בתבנית אחת גדולה לפזר תפוחים

להניח מעל כפות קרמבל בנדיבות

לאפות על 180 מעלות 35-40 דקות

להגיש עם כף גדושה של פודינג וניל או גלידת וניל על הקרמבל החם



הערות והמרות:

  • אפשר קמח מלא
  • אפשר קמח ללא גלוטן
  • אפשר שיבולת שועל עבה
  • אפשר תפוחים אדומים / אגסים
  • אפשר להוסיף קינמון (זה מתכון אנגלי מסורתי ושם הם לא מוסיפים קינמון)

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים