היי היי!
מחר חל יום הטבעונות הבינלאומי (וגם שוב יש בחירות אבל זה פחות מרגש כבר….)
וקוואקר החמודים איתגרו אותי להכין מנה מסורתית מרחבי העולם עם שיבולת שועל.
ישר אמרתי שאני רוצה להכין מנה מאנגליה.
אחרי הכל גרתי שם כמעט עשור וזה הבית השני שלי.
בחרתי להכין קרמבל תפוחים אישי אנגלי.
מה זה אומר? קרמבל תפוחים אנגלי הוא ממש שונה מאיך שמכינים בארץ.
כמו כל דבר בבישול הבריטי, הוא מאוד פשוט, הרבה פחות מלא בתבלינים והרבה פחות רועש.
אפילו אין בו קינמון!
אבל מה? הוא טעים… כזה טעים.
דווקא בעיני יש משהו מגניב בזה שהם נותנים לתפוחים לעשות את שלהם ואת כל הבמה.
לקרמבל תפוחים אנגלי יש ממש טעם של תפוחים, מתוקים ונהדרים.
אז הנה הוא- מתכון לקרמבל תפוחים טבעוני אנגלי בתבניות אישיות.
אפשר כמובן להכין גם בתבנית אחת גדולה.
תנו ביס ותרגישו לונדון 🙂
*פרסום ממומן בשיתוף קוואקר