שלום וחג שמח!
אוקי אז עוד כמה ימים פורים, כבר עשינו מתכון לאוזני המן והמון מתכונים לעוגיות שמתאימים למשלוח מנות והיום בא לי להוסיף עוד מתכון לרשימה.
היום עולה לבלוג מתכון מיוחד ממש שהדהים אותי לגמרי.
לפני כמה ימים פנתה אליי בחורה חמודה להפליא בשם אריאל שיש לה בלוג חדש בשם בראילי ודרך חברים משותפים שאלה אותי אם אני רוצה לעשות איתה מתכון.
דיברנו בטלפון, צחקנו, פטפטנו והחלטתי שאני ממש אשמח לארח אותה בבלוג.
כשחשבנו איזה מתכונים נעשה, איכשהו עלה נושא הכוסמת.
אני ישר הבעתי את חוסר שביעות רצוני (בלשון המעטה) מהדגן הזה ואריאל אמרה שהיא רוצה לשכנע אותי שכוסמת זה חומר גלם מעולה.
אז כך קרה שקבענו לנו להפגש ולעשות שני מתכונים עם כוסמת שאמורים לשנות את דעתי.
אריאל הגיעה לפה אתמול, היה לנו מלא מלא על מה לדבר והעברנו בוקר שלם של צחוקים ולמידה משותפת.
פגשתי בחורה סופר אמביציונית, מלאת מוטיבציה ואהבה למה שהיא עושה ובעיקר- מוכשרת בטירוף.
והיום עולה פה המתכון הראשון מבין שני המתכונים שהכנו ביחד (מתכונים שאריאל לימדה אותי להכין)- מאפינס שוקולד וחמאת בוטנים בלי טיפה אחת של קמח ואפילו בלי סוכר.
התוצאה הפתיעה אותי כל כך.
הייתי בטוחה שיצא דחוס, יבש, מוזר ובעיקר בטעם של כוסמת.
ואף אחד מהדברים האלו לא קרה ולהיפך! המאפינס יצאו אוריריים, מתקתקים וטעימים ובחיים לא הייתי יודעת שיש בהם כוסמת.
מה שכן, אני אישית כן הייתי מוסיפה מעט מייפל או סוכר קוקוס להמתיק כי זה היה לי קצת פחות מידי קינוחי 🙂
לקראת פסח יעלה הפוסט הבא שהכנו ביחד והוא אפילו יותר טוב מזה!
אז לכל מי שמבקש ממני מתכונים ללא גלוטן וללא סוכר- זכיתם.
ואני זכיתי להכיר בחורה חדשה ומקסימה- יאיי 🙂