שלום שלום!
החורף הקר הזה וזה שעוד מעט מגיע חג האהבה, עשו לי חשק להכין מתכון שוקולדי.
כן, אני יודעת, אני לא אוהבת שוקולד 😂
אני יודעת שזה תמיד מאוד מאוד מפתיע אנשים אבל תקשיבו- יש עוד כמוני- אני לא לבד!
גם בתור ילדה לא אהבתי שוקולד ותמיד הייתי בוחרת את המלוח.
אבל, שוקולד זה אחד מחומרי הגלם שאני הכי אוהבת לעבוד איתם במטבח.
זה כזה חומר גלם סקסי!
המרקמים שהוא מוציא, הצבע, המגוון… ותמיד כל כך פוטוגני.
מאז שיש לי את הבלוג אני הרבה יותר זורמת עם שוקולד ויודעת להעריך ביס איכותי כשאני נתקלת באחד.
והיום עולה לפה מתכון שבהחלט שווה ביס איכותי-
מתכון לבראוניז פאדג׳ שוקולד טבעוני מושחת וטעים במיוחד.
זה מתאים גם בול לכפור המטורף הזה, אני לא זוכרת מתי היה לי כל כך קר בארץ, וואלה מרגיש אירופה.
בכל מקרה- יאללה תכינו, שלחו לי תמונות כרגיל ותהנו מכל ביס- זה מושחת במיוחד!
פרסום בשיתוף השחר העולה