GIFT CARD התחבר/י

בראוניז פאדג׳ שוקולד


שלום שלום!

החורף הקר הזה וזה שעוד מעט מגיע חג האהבה, עשו לי חשק להכין מתכון שוקולדי.

כן, אני יודעת, אני לא אוהבת שוקולד 😂

אני יודעת שזה תמיד מאוד מאוד מפתיע אנשים אבל תקשיבו- יש עוד כמוני- אני לא לבד!

גם בתור ילדה לא אהבתי שוקולד ותמיד הייתי בוחרת את המלוח.

בראוניז פאדג׳ שוקולד

אבל, שוקולד זה אחד מחומרי הגלם שאני הכי אוהבת לעבוד איתם במטבח.

זה כזה חומר גלם סקסי!

המרקמים שהוא מוציא, הצבע, המגוון… ותמיד כל כך פוטוגני.

מאז שיש לי את הבלוג אני הרבה יותר זורמת עם שוקולד ויודעת להעריך ביס איכותי כשאני נתקלת באחד.

בראוניז פאדג׳ שוקולד

והיום עולה לפה מתכון שבהחלט שווה ביס איכותי-

מתכון לבראוניז פאדג׳ שוקולד טבעוני מושחת וטעים במיוחד.

זה מתאים גם בול לכפור המטורף הזה, אני לא זוכרת מתי היה לי כל כך קר בארץ, וואלה מרגיש אירופה.

בכל מקרה- יאללה תכינו, שלחו לי תמונות כרגיל ותהנו מכל ביס- זה מושחת במיוחד!

בראוניז פאדג׳ שוקולד

פרסום בשיתוף השחר העולה

בראוניז פאדג׳ שוקולד


הכנות
10 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
עוד חצי שעה

מה צריך

בראוניז (12-16 חתיכות)

יבשים

¼ 2 כוסות קמח לבן

¼ כוס קקאו

1 כפית אבקת אפייה

רטובים

½ כוס סוכר (אפשר פחות)

½ כוס רסק תפוחים

½ עד 1 כוס חלב סויה / שקדים / קוקוס וכו

220 גרם שוקולד השחר העולה

תוספות

חופן גדושה שוקולד צ׳יפס

מה עושים

בראוניז

להדליק תנור על 180 מעלות

בקערה לערבב מרכיבים יבשים

בקערה נוספת להקציף סוכר ורסק תפוחים

להוסיף ממרח שוקולד ולהקציף עוד כמה רגעים

להעביר תערובת רטובה ליבשה ולערבב

להוסיף חלב ולערבב עד לקבלת תערובת דביקה סמיכה אך נוזלית

להוסיף תוספות ולקפל בעדינות

להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה*

לאפות 15-25 דקות (תלוי מאוד בגודל התבנית)

הבלילה צריכה להיות יציבה בדפנות וממש מעט רכה במרכז

לקרר לחלוטין לפני שחותכים לקוביות



הערות והמרות:

  • אפשר חצי כמות קמח מלא
  • אפשר להוסיף אגוזים וכדומה
  • לא ניסיתי עם נטול גלוטן, לדעתי אולי יעבוד עם תמי וקצת נוזלים
  • אפשר להפחית בכמות הסוכר- הם מאוד מתוקים ומושחתים 😜
  • אפשר לאפות יותר זמן (עד שגם המרכז של הבלילה בתבנית יציב) ואז זו בעתם עוגת שוקולד
  • לבראוניז עבים ממליצה על תבנית 20/20 לבראוניז דקים תבנית 30/15 או דומות

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים