היי אהובות ואהובים.
היום בנימה קצת מוזרה.
המצב המשונה שכולנו נלקענו אליו כבר ממש מתחיל להשפיע.
אני לא יודעת איך אתם אבל אני בגל הראשון הייתי די בטוב, יצרתי הרבה, היה לי זמן פתאום, היה מרחב לעשות שינויים, היה מרחב לזוגיות, היה זמן.
הפעם, הכל מרגיש ממש אחרת.
יש תחושה של כאוס ובכללי שמשהו פה כרגע לא ממש מסתדר.
במקום פרץ היצירתיות שהיה בשבועות הראשונים של הקורונה, יש יותר תחושה של התכנסות עצמית.
אני יודעת שזה בא בתקופות ומאוד משתנה משבוע לשבוע ובגלל זה אני פשוט נותנת לזה להיות ומחכה לראות מה תביא איתה התקופה הזו.
מה שכן, יש לי חשק ללמד ולפגוש אתכם ואחרי ממש הרבה בקשות החלטתי לפתוח סדנת זום בלייב!
הסדנא היא סדנא מתוקה במיוחד שכולה קינוחים לכבוד הסופ״ש והיא מתקיימת ביום חמישי הקרוב ב 17:30.
אנחנו הולכים להכין ביחד עוגיות ועוגות ומאפינס ועוד ועוד והכל לכבוד השבת.
מזמינה אתכם להצטרף וממש מחכה לפגוש אתכם על המסך. כל הפרטים וההרשמה כאן- סדנת קינוחים לסופ״ש זום בלייב!
ועכשיו….
אנחנו ממשיכים בפינה שלנו- TivonEat מסביב לעולם!
והפעם, קפיצה קטנה למזרח הרחוק.
כמו שכל כך הרבה מכם ביקשו- תאילנד 🙂
אני מבינה אתכם אין על אוכל תאילנדי והפעם בפינה החלטתי לא להתחכם אלא ללכת על קלאסיקה שכולם אוהבים פשוט מוקפץ תאילנדי!
אבל השוס מבחינתי הוא האטריות. מוקפץ אטריות זכוכית זה המוקפץ האהוב עליי, אני ממש אוהבת את המרקם והטעם שלהן והכי קל להכין אותן.
אז אני מקווה שתהנו מהטיול הקצר שלנו לתאילנד ושיהיה שבוע טוב!