היי לכולם!
אז מה יש לנו פה היום? מתכון שאתן הולכות מאוד מאוד לאהוב- טורטיות עדשים כתומות.
נתחיל בזה שאשכרה יש עוד סגר וזה רק הופך את המתכון הזה ליותר מדוייק. ואני אסביר 🙂
בכל הסגרים הקודמים ובעיקר בראשון, מצב התזונה שלנו פה בבית היה בכי רע.
אני לא מתחרטת על אף ביס וזו היתה החלטה מודעת ואני לגמרי שלמה איתה.
היה צורך להנות מאוכל אם אי אפשר להנות מהרבה דברים שפתאום נלקחו לנו מהחיים.
עכשיו אחרי כ״כ הרבה חודשים שכולנו במצב הזה של סגר לא סגר, אי ודאות, טירוף והזיה- דווקא יש לי צורך חזק מאוד להתאזן.
לפני חודש ומשהו, כמו שסיפרתי לכם בפוסט הקודם, החלטנו שיאללה- צחקנו, נהנינו אבל תכלס נמאס לאכול ג׳אנק רוב היום.
עשינו איפוס וחזרנו לעצמנו ממש ואפילו בפלוס.
מה שגורם לי להתנסות במטבח בכל מיני טעמים חדשים, מתכונים חדשים, מרקמים חדשים.
אני מאוד נהנית מהיצרתיות הזו וחייבת לציין שהתוצאות ממש טעימות ומעניינות.
אז אחד המתכונים שהכנתי לאחרונה הוא טורטיות עדשים כתומות אחרי שניסיתי למצוא פתרון לטורטיות שיהיו ממש טובות אבל בלי גלוטן.
לקחתי איזה מתכון שאחותי סוג של המציאה עם כוסמת (אני לא סובלת כוסמת בשום צורה או צבע או הנבטה או לא הנבטה חח) והחלטתי לשדרג אותו למתכון עם עדשים כתומות.
מה יצא? אה! גם טבעוני גם ללא גלוטן גם עשיר בחלבון וגם כל כך טעים.
מהמתכונים שאני יודעת שאתן הולכות להכין ותייג אותי מלא 😍❤️
בשיתוף הנמל