כמעט סופ״ש נעים לכולם.
אנחנו ממשיכים בסוג של מרתון מתכונים קייצים והיום ממש כיף לי להעלות את המתכון פשוט כי הוא מושלם 🙂
הוא יפה והוא קל להכנה והוא מרענן וכזה כזה טעים.
בעצם מה שעשיתי פה זה לקחתי ארוחת בוקר של גרנולה פירות ויוגורט ועשיתי ממנה פאי או יותר נכון טארט.
זה מתכון שאני כבר הרבה זמן רוצה להכין, מאז שראיתי תמונה של משהו דומה באינסטגרם ומאז אני בסוג של אובססיה.
והנה, יולי וחם וזה הזמן המושלם ולהעלות כזה קינוח טבעוני משמח.
חוץ מזה אני אספר לכם שעובר עלי שבוע של שינויים משמחים.
כתבתי על זה פוסט ברשתות החברתיות של הבלוג אז אתם כמובן מוזמנים להעיף שם מבט.
השבוע התחיל שינוי תדמית שהחלטתי שאני רוצה לעשות לבלוג בדגש על השפה העיצובית של התמונות.
אולי חלקכם כבר הבחין שהרקע של התמונות הפסיק להיות אפור ובכללי התמונות נהיו ׳נקיות׳ יותר.
אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות את השינוי הזה וההחלטה לעשות אותו הגיע במין טבעיות שבוע שעבר.
אני עפה על השינוי הזה, זה לא היה לי פשוט לעשות את המהלך והוא היה מורכב מכמה סיבות חלקן טובות וחלקן פחות אבל אני בעננים כרגע ופרץ אינסופי של רעיונות לשפה העיצובית החדשה.
אני מפרטת הרבה יותר על זה בפוסט אז אם בא לכם לקרוא הנה לינק.
ועכשיו, אני ממליצה לכם לגשת להכין פאי גרנולה ויוגרט טבעוני שבהחלט ישמח לכם את הסופ״שׁ.
נשיקות!