שלום!
אחח… היום עולה לבלוג מתכון מושלם, באמת- סורבה ענבים וליים 🙂
איזה כיף להעלות כאלו מתכונים לבלוג.
מתכונים מהירים וקלים להכנה, עם קצת מרכיבים ובכלום זמן עבודה.
למשך תקופה מאוד ארוכה, לא הייתי מעלה מתכונים כאלו קלים לבלוג.
היתה לי תמיד תחושה שזה ׳לא פייר׳ כלפיכם להעלות מתכון עם כל כך קצת מרכיבים ו 5 דקות עבודה.
היתה לי הרגשה שאתם מחכים ליום שני וחמישי לראות איזה מתכון הפעם אני אעלה לבלוג ושאני תמיד חייבת להפציץ ובגדול.
לאט לאט למדתי שכמו בכל דבר בחיים גם בבלוג, הכל עניין של איזון.
ואין ספק שעוגת שמרים נוטלה טבעונית זה ליגה וברור שקציצות טבעוניות ברוטב זה שוס וגם מוס שוקולד טבעוני ועוד ועוד.
אבל יחד עם כל אלו, גם יש צורך אמיתי למתכונים קלים ומהירים ופשוטים.
לאט לאט הבנתי שבדיוק כמו שאתם שמחים לקבל מתכון לעוגת שוקולד שכבות אתם גם שמחים וצריכים מתכונים לממרח משלושה מרכיבים, או תבשיל מהיר או נגיד, סורבה ענבים וליים!
שזה מה שעולה היום. 🙂
את הרעיון למתכון קיבלתי מסרטון שראיתי בטיקטוק של מישהי שהקפיאה ענבים וזה הזכיר לי שכשהייתי קטנה היינו אוכלים ענבים ישר מהמקפיא.
ואז אמרתי לעצמי- רגע אחד! אם ענבים במקפיא זה טעם של סורבה… אז אולי אני אכין מזה אשכרה סורבה!
אז הקפאתי ענבים, שירדגתי עם ליים ואסאי ויצא סורבה מושלם ב 5 דקות עבודה.
שיהיה לכם שבוע קריר וטעים ונתראה פה בחמישי עם המתכון הבא בפינה שלנו של מסביב לעולם, השבוע אנחנו מטיילים להולנד, יהיה כיף!