זו ממש תעלומה איך עד היום לא שמעתי על הדבר המושלם הזה!
מישהו פה מכיר לחם גלידה טבעוני? מכיר בכלל לחם גלידה?
מה שקרה זה שאני נתקלתי בסרטון בטיקטוק של מישהו שהכין עוגה משני מרכיבים בלבד- גלידה וקמח תופח.
הייתי מאוד סקפית שזה יצליח לו והופה מהצד השני אחרי אפייה יצאה עוגה גבוהה ומהממת!
הסתכלתי על המרכיבים ולא האמנתי.
התחלתי לחקור וכמעט בכל מקום היה כתוב שזה לא יעבוד עם גלידה טבעונית.
עכשיו, אתם מכירים אותי… רק תגידו לי שאי אפשר לעשות משהו טבעוני ואתם יכולים לצפות לראות אותו פה בבלוג בשבוע הקרוב 🙂
החלטתי לבדוק עם לחם הגלידה הגיע גם לארץ ועשיתי גוגל בעברית ומסתבר שהיה פה איזה טרנד של זה ב 2016 כשהבלוג שלי היה עוד בחיתולים.
אז כן, הגיע הזמן לא רק להחזיר את הטרנד אלא לעשות אותו טבעוני!
עכשיו, אני יודעת שזה מתכון שמאוד לא מתאים לי לעשות כי הוא אשכרה עשוי ברובו מגלידה קנויה…
אבל אני מרגישה שזו תקופה מאוד מוזרה, שאין כבר חוקים וגבולות ושהרצון הכי חזק שלי כרגע הוא לשמח.
וזו עוגה (לחם?) משמחת בטירוף.
אתם יכולים להשתמש באיזה טעם של גלידה שאתם רוצים לי היה בבית טעם שוקולד אז הלכתי על זה.
לדעתי זה יעבוד גם במאפינס 🙂 קיצור- שמח פה.
מקווה שאתם יחסית בטוב בתקופה המשונה הזו ושהעוגת לחם גלידה הזו תעלה לכם חיוך על הפנים.