
איזה כיף לנו שהרגע עולה לפה בייגלה ירושלמי טבעוני שהוא פשוט הצגה 🙂
מיד כשנגמר פסח, הרשתות החברתיות התמלאו במיליון תמונות וסרטונים של מאפים.
כל תמונה שניה היתה איזה פיתה, לחמניה, מופלטה, בורקס ועוד ועוד.

לי לא יצא להכין כלום עם קמח ישר אחרי החג משתי סיבות:
הראשונה- אנחנו לא שומרים פסח אז לא היה לי צורך יוצא מין הכלל לאכול לחם ביום ראשון.
השניה- לא היה לי זמן 😜
אבל התמונות והסרטונים עשו את שלהם והחשק שלי להכין למתכון למאפה גבר מיום ליום.

ואז היום בבוקר במהלך ההליכה הקבועה שלי בים, פתאום ראיתי את זה- ערימת בייגלה ירושלמי בשלושה טעמים.
ממש ראיתי את התמונה שאני אצלם ויכולתי כבר להריח את הריח של המאפה החם הזה כשהוא יוצא מהתנור.
חזרתי הביתה וניגשתי למשימה (הקלילה, זה מתכון כזה פשוט!) והנה השעה רק 2 בצהריים ויש לי פה 15 בייגלים מדהימים אחרי צילום.
אוי אוי כמה שזה טעים כשזה חם מהתנור… וואי וואי…

אני לא חובבת גדולה של ירושלים (סורי העיר הזו מלחיצה אותי אנרגטית קצת) אבל בפעמים המעטות שיצא לי להיות שם זה מה שאני זוכרת הכי הרבה.
את הבגיילה. בייגלה ירושלמי חם שמוכר האיש על העגלה ליד השער של הכניסה לעיר העתיקה.
מריחים את השומשום והזעתר 3 רחובות לפני 🙂
טוב יאללה נו, לכו להכין!!!
