GIFT CARD התחבר/י

KFC טבעוני


היום יום הטופו! אם זה לא חג אני לא יודעת מהו חג!

ולכבוד יום הטופו חברתי עם תנובה ALTERNATIVE 

הנהדרים להכין לכן מתכון משהו רמה אחרת 💪

קיי אף סי, טעים טעים וקריספי בקטע מלחיץ, ומה הכי קול? ללא טיגון! מי שרוצה לטגן יכולה כמובן אבל ממש לא חייב וזהיוצא קריספי עם כל ביס וביס.

השתמשתי בטופו בטעם טבעי שלהם שהוא הכי קשה ויציב שיש בסופרים והכי הכי נוח לי לעבוד איתו במיוחד במתכוניםכאלו שצריך לעשות חתיכות בכל מיני גדלים בלי שהטופו יתפרור, והוא לא מתפורר!

איך אתן חוגגות את יום הטופו? הנה המתכון שתוכלו לחגוג

פרסום ממומן בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

KFC טבעוני


הכנות
15 דקות
בישולים
20
מתי מוכן
עוד 45 דקות

מה צריך

 300גרם טופו בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE 

תערובת רטובה

כוס וחצי חלב סויה

2 כפות חומץ

תערובת יבשה

2 כוסות קמח

1/4 כוס קורנפלור

2 כפות תבלין קציצות

נגיעה של אורגנו ושום גבישי

מלח פלפל לפי טעם

שמן לזליפה

מה עושים

לבצוע את הטופו עם הידיים לכל מיני גדלים

לטבול בתערובת רטובה

ואז ביבשה ואז ברטובה ושוב ביבשה

לזלוף מעל שמן בנדיבות (אפשר זית)

לאפות באייר פרייר או תנור על 190 מעלות 20 דקות בערך

באמצע האפייה להפוך את כל החתיכות פעם אחת

לאקסטרה קריספי אפשר בחמש דק האחרונות לאפות על גריל

הערות והמרות:

  • אפשר קמח מלא / קמח נטול גלוטן
  • במקום קורנפלור אפשר קמח טפיוקה / קמח תפוחי אדמה
  • לטעם יותר ׳עופי׳ אפשר להשרות את הטופו במים חמים עם אבקת מרק בטעם עוף למשך כמה שעות
  • אפשר שמן זית


בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים