GIFT CARD התחבר/י

קציצות פראסה טבעוניות


שלום שלום!

מרתון פסח ממשיך והיום… תופים בבקשה…

קציצות פראסה טבעוניות מדהימות! קלות להכנה, בטיגון עדין, קריספיות מבחוץ ורכות ממש מבפנים.

קשה, באמת קשה, להפסיק לנשנש.

אלו הקציצות שלי לליל הסדר ואני מאוד מתרגשת כי הן מתאימות בול לחג ואפשר לשלב אותן עם כל רוטב וזה כזה טעים.

אמרתי לכן שהשנה המרתון יהיה מצומצם אבל ממש קולע וזה בדיוק מה שקורה.

קציצות פראסה טבעוניות

בחרתי ממש בקפידה מתכונים קלים וקולעים וקלאסיים שאני בטוחה שתאהבו.

חייבת להגיד שברגיל אני בכלל לא אוהבת כרישה 🙂 אבל בקציצות האלו? אמאלה.

השנה דרך אגב, אנחנו מארחים אצלנו את החג.

אני מאוד אוהבת לארח אצלנו בחגים מהסיבה העיקרית שערב החג יכול להיות ככה 100% טבעוני.

קציצות פראסה טבעוניות

זו הזדמנות מדהימה לעשות הסברה טבעונית מעולה, כשיש שולחן ענקי מלא מלא מלא במנות טבעוניות.

אני הולכת להכין פאי רועים, קציצות, מיליון סלטים, תבשילים, ירקות אפויים בתנור, כמה סוגי אורז, מרקים, קינוחים ועוד ועוד.

הולך להיות כל כך טעים ושמח 🙂

אין על לארח, איך אני אוהבת!

בקיצור, מקווה שהקציצות האלו יככבו גם בשולחן החג שלכן ונתראה פה מחר מחרתיים עם עוד מתכונים מעולים.

קציצות פראסה טבעוניות

פרסום ממומן בשיתוף ניופאן

קציצות פראסה טבעוניות


הכנות
דקות
בישולים
מתי מוכן

מה צריך

קציצות (12-15 חתיכות)

3 תפוחי אדמה גדולים קלופים מובשלים

2 גבעולי כרישה גדולים קצוצים

1 בצל גדול קצוץ

3 כפות גדושות קמח כלשהו (אפשר קמח מצה)

3 כפות גדושות טחינה גולמית

2-3 כפיות אבקת מרק אורגנית

מלח על פי טעם

שמן לטיגון

מה עושים

קציצות

במחבת רחבה לטגן בצל וכרישה עד שזהוב

להעביר לקערה ולהוסיף את כל שאר המרכיבים

למעוך לפירה אחיד ולהכין קציצות שמנמנות

לטגן טוב משני הצדדים ולהניח על נייר סופג

להגיש חם (ניתן להקפיא אחרי טיגון)



הערות והמרות:

  • במקום כרישה אפשר עוד בצל
  • במקום בצל אפשר עוד כרישה
  • במקום אבקת מרק אפשר עוד קצת תבלינים שאתן אוהבות
  • אפשר לאפות אבל זה יהיה פחות טעים 🙂

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים