עוד יום ונחשו מה? עוד מתכון לסגר.
די כיף השיגרה החדשה שיצרנו לנו פה בבלוג…
אני לא בטוחה אם אני באמת אעלה מתכון כל יום (בשבת בטוח לא) אבל אני הולכת להשתדל להעלות הרבה מאוד ממה שביקשתם.
והיום נומ נומ נומ מתכון לקציצות ברוטב לימון טבעוניות ובשרניות (שילוב מעניין) ששוחות ברוטב חמאתי קרמי וחמצמץ.
מרגיש לי שהרבה זמן לא היה פה מתכון לאוכל ביתי, מה שאנשים אוהבים לכנות- אוכל מנחם.
ואז הודיעו שמחמירים את הסגר 🙁 וקלטתי ששוב לא נראה את ההורים מלא זמן והתגעגעתי לאמא ותיארתי לעצמי שבטח הרבה מכם מרגישים דומה.
אז אמרתי לעצמי יאללה הגיע הזמן למתכון ביתי במיוחד- קציצות בשר טבעוניות.
היתה לי התלבטות איזה רוטב לעשות, כי מצד אחד קציצות ברוטב אדום זה הכי קלאסי והכי כייפי אבל גם- חייבים לגוון.
אז בסוף עשיתי טריק!
עשיתי רוטב שאפשר להכין אותו גם כרוטב לבן שמנתי וגם כרוטב אדום.
הבסיס הוא אותו בסיס- חמאה, לימון, רוזמרין וטימין ולזה אפשר להוסיף את הרוטב שאוהבים ושתי האופציות יוצאות מדהים.
אז מה אתם אומרים? איזה תכינו? רוטב עגבניות או רוטב שמנת טבעוני? או אולי את שניהם?
כך או כך אנחנו נתראה פה מחר עם מתכון אחד אחרון לכבוד כיפור- עוגיות מגולגלות עם מילוי משגע!