שלום שלום לכולם
איזה שבוע מלא בהתרחשויות יש לי.
אתמול היתה ארוחת ה Eatwith השניה שהתארחתי בה. אני פשוט חייבת לחלוק אתכם איזו חוויה שונה זו ממה שאני מכירה.
להיות פתאום במעמד של השפית זה משהו כל כך אחר. זה נכון שאני כל היום מתעסקת סביב אוכל אבל להיות זו שאשכרה מכינה את כל הארוחה ודואגת שכל צלחת שתצא תהיה מושלמת ולא פחות זו חוויה מדהימה בשבילי.
משהו באינטימיות של ארוחה שיש בה רק 14 אנשים ומשהו בזה שזה אוכל גורמה ומאוד מדוייק מבחינת הטעמים והשילובים עושה לי כזה טוב בלב.
זה כיף להיות במעמד הזה, זה פן שהוא כל כך טבעי בחיים שלי אבל בתצורה כזו לא בא עד עכשיו לידי ביטוי.
מה שהיה אפילו יותר נחמד ומרגש זה שאתמול הגיע בן, הבעלים של 416. שהוא חבר וגם השראה.
זה הדהים אותי כמה הוא התרגש. הוא אמר לי כבר מראש שברגע שהוא ראה שפירסמתי שיהיו את הארוחות הוא ידע שהוא מגיע.
זה מאוד מחמם את הלב לדעת שהבעלים של המסעדה הטבעונית הכי מצליחה בארץ מתרגש ככה מארוחה שבה אני שפית.
בקיצור חפרתי חחח אבל מה לעשות? זה באמת מה שממש מלווה אותי השבוע הזה.
ומה עוד ומה עוד? טוב ששאלתם כי… מאפינס לימון ופרג! יאיי.
תורו של המאפינס האהוב עליי בעולם לעלות לבלוג. יותר ממאפינס שוקולד, יותר ממאפינס מייפל, יותר ממאפינס אוכמניות… מאפינס לימון זה פשוט המאפינס הכי הכי טעים שיש.
וזה לא רק כי הוא מזכיר לי את לונדון.
הוא יצא נהדר ועם מרכיב אחד הזוי לחלוטין שממש עשה את ההבדל. 🙂
תהנו!