היי כולם.
ימים מוזרים קצת עוברים עליי.
מצד אחד תל אביב מוצפת, אצלנו כבר שבוע המעליות מושבתות וטירוף פה בדרום תל אביב.
מצד שני, אוסטרליה שהיתה הבית שלי למשך לא מעט זמן, שחלק עצום ממני נמצא בה, עולה בלהבות.
קשה לי לחשוב על החיות. קשה לי חוסר האונים שלהן מצד אחד ושלי מצד שני, חוסר היכולת להסביר, להתנצל, להציל.
הכמות הבלתי נתפסת של חיות המשק והבר שמתו באוסטרליה מאז שהתחילו השריפות היא נוראית. מדברים על מעל למיליארד.
מצד שני, זה קשה וכואב וכל כך מתסכל לחשוב שזו אותה כמות שנמדדת כל יומיים (!!!) בתעשיות המוצרים מין החי- כל יומיים 🙁
מה ההבדל? איו הבדל. אין שום הבדל. אין שום הבדל… עצוב.
יחד עם זאת ועם זה שזו תקופה קצת מוזרה כמו שאמרתי, יש גם הרבה התרחשויות מאוד כייפיות בשבועות האחרונים.
אני גם עובדת על שני פרוייקטים גדולים ממש, כבר זרקתי לכם משהו על זה ואני פשוט לא יכולה לחכות לספר לכם על זה.
וגם, בגלל החורף או סתם בגלל שזו תקופה כזו מלאה בעשייה, יש לי מלא מלא רעיונות מעניינים למתכונים לבלוג ואני די עפה.
היום נגיד… עולה עוגת ארל גריי ולימון שזה בייי פאר אחת העוגות האהובות עליי בעולם.
אם אף פעם לא ניסיתם זה בהחלט הזמן להתחיל.
בבתי קפה היא לרוב דווקא בגירסת מאפינס אבל לי התחשק עוגה ואני שמחה על ההחלטה בהחלט.
בקטע די אירוני היא הולכת פשוט מדהים עם כוס קפה בצד.
היא רכה ואוורירית ובעיני די מושלמת לסופ״ש.
תהנו!
בא לכם עוד רעיונות לעוגה בחושה טבעונית? נסו את זו- עוגת מייפל טבעונית