וואי הכי לא תיכננתי להעלות היום פוסט!
חשבתי שנחזור לנו ככה לשיגרה ברגוע ואני אעלה פוסט בחמישי כרגיל.
אבל אז! הכנתי את הסלט הכי טעים בעולם והייתי חייבת לשחזר ולצלם ולהעלות לבלוג 🙂
את הרעיון למתכון הזה לקחתי מאחד מבית הקפה האהובים עליי בעיר, טוני ואסתר.
אני יושבת שם לא מעט ואחת המנות האהובות עליי שם זה סלט העדשים והבטטה.
אתמול הם היו סגורים בגלל החג וממש התחשק לי את הסלט אז החלטתי לבצע שיחזור…
עשיתי כמובן שינויים ואני כל כך מרוצה מהתוצאה.
זה מתכון מושלם בשביל להתחיל את המרתון החדש שלנו- מרתון החזרה לשגרה.
הוא קל להכנה, הוא מזין, הוא משביע, הוא עשיר בחלבון, הוא לא משעמם בכלל (!) והוא טעים ממש ממש.
ביום חמישי הולך לעלות ספיישל קציצות ולביבות עשירות בחלבון ואחרי זה גם כמה תבשילים, בקיצור, הולך להיות פה שמח.
אני מקווה שהימים האלו יעברו עליכם בטוב, זה לא פשוט פתאום לחזור לרגיל.
שנה שעברה וגם לפני שנתיים וגם לפני 3 שנים, לא הייתי בארץ בחגים כי דאגנו מראש לקבוע לנו טיולים ארוכים.
אבל השנה נשארנו כאן, סוג של מבחירה, אז החזרה לשגרה הזו זה משהו שהרבה זמן לא הרגשתי.
איך פתאום עוברים 5 ימים רצופים בלי סופ״ש באמצע?!
אני כן מתגעגעת אבל לעשייה ולעבודה והנה ההוכחה- מעלה פוסט בשבע בערב ביום הראשון לחזרה 🙂
תהנו ונתראה פה שוב, עוד יומיים.