GIFT CARD התחבר/י

מעמולים טבעוניים


הייייי!

טוב אז לפני שבועיים חברה שלי שהיא כמו אחות, ילדה תינוקת מתוקה במיוחד.

העוגיות שהיא הכי הכי אוהבת (החברה, התינוקת עוד לא אוכלת עוגיות 😜) זה עוגיות מעמול.

מימי לא הכנתי מעמולים ובטח לא מעמולים טבעוניים, אבל ברגע שהיא הודיעה שהיא ילדה נכנסתי למטבח.

קראתי פה קראתי שם והתחלתי להכין.

מעמולים טבעוניים

יצאו מעמולים מהממים עם מילוי מיוחד שנמסים בפה עם כל ביס.

העליתי את ההכנות לאינסטגרם וקיבלתי מיליון הודעות למתכון מתכון מתכון!

מי ידע שאתן כל כך בעניין של העוגייה הזו?

בקיצור, לקח לי שבועיים אבל בסוף הגעתי לזה- שחזרתי את המתכון.

והנה הוא מוכן.

מתכון למעמולים טבעוניים במילוי שוקולד.

מעמולים טבעוניים

האמת שהמילוי שעשיתי לה בפעם הראשונה היה שילוב של תמרים ושוקולד אבל הפעם התחשק לי לגוון.

אז עשיתי מילוי של שוקולד, שקדים וטחינה וזה יצא כזה טובבבבבב!

קיצור- תכינו ותשלחו תמונות.

שבוע גשום ונעים שיהיה 💕

מעמולים טבעוניים

מעמולים טבעוניים


הכנות
25 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
עוד 45 דקות

מה צריך

עוגיות (15-20 חתיכות)

יבשים

½ 1 כוסות קמח לבן

½ כוס סולת

½ כוס אבקת סוכר

½ כוס קורנפלור

½ כפית אבקת אפייה

רטובים

150 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות

4 כפות שמן

4 כפות מיץ לימון

1 כף מי ורדים (לא חובה)

1 כפית תמצית וניל

מילוי

½ כוס קמח שקדים

1 כף אבקת קקאו

חופן שוקולד צ׳יפס

3-4 כפות טחינה גולמית

3 כפות שמן קוקוס

⅓ כוס סוכר חום

מה עושים

עוגיות

במיקסר לערבב מרכיבים יבשים

להוסיף חמאה ושמן ולעבד למקרם פירורי

להוסיף וניל, לימון, מי ורדים ולעבד לבצק אחיד ורך

להכניס למקפיא לשעה שעתיים

מילוי

לערבב את כל המרכיבים בקערה

עד למרקם אחיד ודביק

הרכבה ואפייה

לחלק את הבצק לחתיכות שוות בגדולן

לרדד כל חתיכה לדיסקית ולהניח כפית במרכז הדיסקית

לסגור טוב ולהדק לכדור, אפשר לעשות צורות עם צבט מעמולים או מזלג

לאפות על 180 20-22 דקות עד שהתחתית זהובה מעט

לפזר בהמון אבקת סוכר ברגע שיוצא מהתנור



הערות והמרות:

  • חמאה טבעונית אפשר להחליף במרגרינה
  • לא ממליצה על קמח מלא
  • במקום מיץ לימון אפשר מים / מיץ תפוזים / חלב סויה

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים