איך יצא לי טוב שאני מעלה את המתכון הזה ביום הכי חם בשנה?!
וואו איזה חום, באמת שזה לא יאמן.
השעה עכשיו 12 ותאמינו או לא אני יצאתי הבית בתשע לשיעור פילאטיס (בחום הזה!) וישר משם נאלצתי להסתובב באלנבי במשך שעתיים לסידורים אחרונים ליומולדת של מתן ולסופ״ש שלנו שמתחיל מחר.
אבל עכשיו אני בבית, במזגן, במקום מבטחים ואני ממש ממש שמחה שזה המתכון שעולה היום.
רגע, אבל למה פוסט ביום רביעי? כי היום יש יומולדת למתן ומחר על הבוקר אנחנו נוסעים לסופ״ש של הפתעות ואני פחות אהיה זמינה, אז זכיתם במתכון יום אחד לפני 🙂
אוקי ועכשיו… זוכרים שהזמנתי את אולגה אורי וחגי אליי למפגש בלוגרים טבעוניים כייפי ומצחיק?
וזוכרים את כל התמונות של כל המנות שפירסמתי ברשתות החברתיות של הבלוג? וזוכרים שממש ביקשתם מתכונים וזוכרים שאמרתי שאני מבטיחה שיהיו?!
אז הנה!
המתכון הראשון (למוקפץ) כבר עלה ועכשיו השני- הקינוח!
אוי אוי הקינוח…. כמה שהדבר הזה יצא טעים.
שכבות שכבות של קרם מסקרפונה טבעוני עם אננס, קוקוס קלוי וקוביות מנגו. קינוח טבעוני מושלם לקיץ.
החלטתי לתת לו את השם הסקסי- טירמיסו מנגו פשוט כי מהצד הוא נראה לי כמו מין טירמיסו שהחליף צבעים וגם כי זה פשוט שם מפוצץ למנה בעיני.
ומגיע לקינוח הטבעוני הנהדר הזה שם מפוצץ.
עכשיו רגע- לא בא לכם דברים מפוצצים ומרשימים וכל השכבות והפינפונים? אין בעיה- אפשר להכין את זה בארטיק וזה יוצא מעולה בקטע אחר, ניסיתי וגם חברים וגם אחיינים נהנו מכל ביס.