היי כולם!
הגיע החורף יססססס סוף סוף גשם ואפשר להתרכבל לנו עם מלא שכבות ומשקאות חמים.
אני אומנם בחופשת לידה אבל אני חייבת מידי פעם לבוא להגיד לכן שלום ולפנק באיזה מתכון משמח 🙂
והיום עולה לו קפה מייפל רום לוז.
כשהייתי בת 16 היה לי חבר ואבא שלו היה מומחה בכמה דברים במטבח- סלט תפוחי אדמה, פשטידת תפוחי אדמה ושוקו עם רום!
(כמובן שלא בהכרח בסדר הזה חחח)
בימי שישי בערב, כשהייתי מתארחת שם לארוחת ערב, הוא היה מכין לנו לקינוח שוקו חם עם רום וזה היה כזה פינוק.
אז עכשיו כשהתחיל הגשם, נתקפתי קצת נוסטלגיה לתקופה ההיא והתחשק לי להכין גירסה עכשיוית למשקה ההוא.
השוקו התחלף לו בקפה, חלב פרה התחלף לו במשקה שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז (שדרוג!!), סוכר קיבל קידום למייפל ומה יצא?
אמאלה טעים כל כך!
שילוב מנצח בעיני של טעמים וזה הכי מפנק בימים כאלו קרים של תחילת החורף.
מקווה שהחורף תפס אתכן מוכנות ושאתן נהנות ממזג האוויר הזה כמוני.
אין ספק שלהתרכבל עם רפאל כשקר בחוץ זה תענוג שאין לתאר וחופשת הלידה עוברת בכיף 🙂
אני מרגישה בכללי הרבה יותר טוב, משכב הלידה עבר ואני ממש חוזרת לעצמי לאט לאט.
אז לשמחתי זה אומר שיהיו לנו מלאן מתכונים לחנוכה בשבוע הקרוב… תתכוננו.
ולכו לשתות קפה משודרג- מגיע לכן ❤️
פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE