GIFT CARD התחבר/י

פאי רועים טבעוני


איך מכינים פאי רועים בפילו! שכבות שכבות של דפי פילו, בשר טבעוני ופירה קרמי במיוחד מבטטה ותפוחי אדמה.

זה המתכון האחרון השנה שעולה לכבוד ראש השנה ואני ממש מקווה שתספיקו להכין אותו.. ואם לא לחג, אז עזבו! זה מתאים בכל יום בשנה!!! 🤩

פאי רועים טבעוני

פאי רועים טבעוני


הכנות
25 דקות
בישולים
40 דקות
מתי מוכן
עוד חצי שעה

מה צריך

לשכבת הבשר

1 בצל גדול

700 גרם בשר טחון טבעוני / טופו

חופן גדושה פטרוזיליה או כוסברה

2 שיני שום

מלח ופלפל על פי טעם

100 גרם צנוברים

2 כפות גדושות רסק עגבניות אורגני

⅓ עד ½ כוס קמח כלשהו

לפירה

2 בטטות מבושלות

2 תפוחי אדמה מבושלים

⅓ כוס שמרי בירה (לא חובה)

מלח ופלפל על פי טעם

2 כפות שמן זית

1 שן שום כתושה

פילו

1 חבילה דפי פילו

מה עושים

שכבת הבשר

לטגן בצל  קצוץ עד שמזהיב

להוסיף בשר טחון טבעוני / טופו ולערבב בערך עשר דקות 

להעביר לקערה, להוסיף את כל שאר המרכיבים 

ולערבב טוב.

פירה

בקערה לערבב את כל מרכיבי הפירה

הרכבה

על תבנית משומנת להניח 2-3 שכבות של דפי פילו משומנים היטב 

להניח מעל את הבשר ולהדק ממש ממש טוב

להניח מעל את הפירה ולהדק ממש ממש טוב

להניח מעל דפי פילו בצורת אקורדיון כמו בסרטון

לשמן טוב ולהכניס לתנור על 180 מעלות 35-45 דקות עד שזהוב

לקרר לפחות חצי שעה לפני שחותכות

אפשר להקפיא

חג שמחחחחחחחחח 



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים