GIFT CARD התחבר/י

מיני סופגניות אשל


יאללה חנוכה! השנה בגלל שאני בחופשת לידה, יש לי פחות זמן להכין ממש מרתון לחנוכה.

לשמחתי יש כבר המון מתכונים טבעוניים לחנוכה בבלוג, הכל מלביבות טבעוניות ועוד צ׳ורוס טבעוני.

ככה שאני משאירה אתכן בידיים טובות.

מה שכן, אין מצב שאני לא עושה אף מתכון כן?!

אז אם כבר יש לי זמן להכין רק מתכון אחד או שניים לחג הזה, הכי הגיוני שאני אתמקד במה שחשוב באמת!

סופגניות!

מיני סופגניות אשל

ולא סתם סופגניות… סופגניות טבעוניות… ולא סתם סופגניות טבעוניות… סופגניות אשל טבעוניות בגירסת מיני. ☺️

או במילים אחרות- מיני סופגניות אשל.

החלטתי גם לעשות איזה טוויסט נחמד ולצפות אותן בציפוי מעניין ולא סתם אבקת סוכר.

אז הסופגניות השתדרגו לציפוי של שוקולד לבן, ומעדן וריבה וביחד- יאמי.

זה החג הראשון שלנו עם רפאל הקטן והחמוד ביותר בעולם ולמרות שהוא ממש לא יכול עדיין לאכול סופגניה או לחגוג חגים, זה מרגש אותי.

כל דבר שקשור אליו מרגש אותי 🙂

מיני סופגניות אשל

אה וגם, שימו לב- אחרי המון בקשות מכן לטיפים לטיגון אני הולכת להכין מדריך ענקי לטיגון לכבוד חנוכה.

זה יעלה או כאן אם אני אספיק או באינסטגרם, אז אל תפספסו!

זהו, עוד מתכון מהמם לסופגניות סנדוויץ יעלה שבוע הבא, יש כרגיל למה לחכות 😍

מיני סופגניות אשל

פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

מיני סופגניות אשל


הכנות
25 דקות
בישולים
10 דקות
מתי מוכן
עוד 35 דקות

מה צריך

סופגניות (10-12 חתיכות תלוי בגודל)

½ 1 כוסות קמח כוסמין לבן / חיטה לבן
¼ כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפייה

250 מל מעדן סויה בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE
3 כפות רסק תפוחים
1 כף שמן
1 כפית תמצית וניל

½ ליטר שמן לטיגון

ציפוי

50 גר שוקולד לבן מומס

3 כפות מעדן סויה בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE

3 כפות ריבת תות

קוקוס טחון

מה עושים

סופגניות

בסיר עמוק לחמם שמן עד שקיסם מעלה בועות כשהוא נטבל בשמן

לערבב את כל מרכיבי הסופגניות בקערה עד לקבלת בצק מאוד דביק ורטוב

להעביר כפות קטנות של בלילה לשמן החם בעזרת כף גלידה קטנה או שתי כפות

להפוך מידי פעם

כשהסופגניות כהות וזהובות מכל הכיוונים להעביר לנייר סופג

לקרר לחלוטין לפני שמצפים

ציפוי

בקערית לערבב מעדן, שוקולד לבן וריבה

לטבול כל סופגניה בציפוי, לפזר מעל קוקוס ולהגיש



הערות והמרות:

  • לא ממליצה על קמח מלא
  • לא ניתן לטגן
  • במקום רסק תפוחים אפשר עוד מעדן
  • אפשר להוסיף ריבה בפנים כמובן

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים