היי בוקר טוב 🙂
פשוט קמתי היום בשש אז ממש בוקר וממש טוב.
בדרך כלל לא קמה בשעות האלו אבל אני מתרגשת מאיזה פרוייקט חדש שאני עובדת עליו ואשכרה לא הצלחתי לישון.
לפני שאני צוללת לי לעוד יום של עבודה על הפרוייקט אני יושבת לכתוב את הפוסט של היום.
שבכלל היה אמור לעלות אתמול כמובן (יום שני).
פשוט מה שקרה זה שאחרי 3 שנים עם האי הכי קטן בתבל במטבח, החלטתי לקנות אי גדול.
אז נסעתי לאיקאה וחזרתי עם אי גדול ועציץ.
ואז הייתי צריכה לפנות את האי הקטן והישן מה שהוביל באופן טבעי אצלי לעוד נגלה של מסירת דברים שאני לא מרגישה צורך שיהיו בבית.
גם ככה אנחנו חיים באורח חיים די מנימליסטי אבל עדיין מידי פעם יש לי מין ספין כזה שאני מרגישה שנהיו פה דברים שלא באמת צריך.
אז עשיתי נגלה גדולה של מסירות ואז לקח לי עוד מאתיים שעות לבנות את האי ומפה לשם נהיה יום שלישי בבוקר.
אבל תכלס כל יום זה יום טוב למתכון חדש וכל יום זה יום טוב לסינייה פטריות טבעונית.
אף פעם לא חשבתי להעלות לבלוג מתכון לסינייה. פעם ראשונה שאכלתי סינייה היה בעל הראמפה כשחזרנו לארץ ומאז אני ממש מחבבת טחינה בגירסה הזו, חמה וקרמית.
שבוע שעבר אחת העוקבות של הבלוג שלחה לי הודעה שהיא ממש ממש היתה שמחה למתכון של סינייה ואמרתי לעצמי אה!
הנה מתכון חורפי וכייפי שאני ממש אשמח להכין לו מתכון טבעוני (עזבו את זה שלא חורף בשום צורה כן…)
קיצור, מבט במקרר- מה יש לנו? פטריות, גרגירי חומוס, גרעיני חמנייה? יאללה, יוצאים לדרך.
אחרי חצי שעה היתה לי תבנית חמה חמה וטעימה ממש של סינייה טבעונית ששוחה בטחינה מכל הכיוונים.
מקווה שתהנו כמו שאני נהניתי 🙂