ערב טוב!
אני חייבת להגיד לכם שהרבה זמן לא היתה לי תקופה עם כל כך הרבה דברים.
לא בהכרח שקשורים לעבודה ישירות אבל פשוט הרבה מאוד דברים שאיכשהו פשוט התקבצו להם לכמה שבועות ברצף.
יש לי רגעים שאני חושבת שפשוט לקחתי על עצמי יותר מידי ושאין לזה שום הצדקה ויש רגעים שאני רוצה לקפוץ ראש לעוד איזה פרוייקט בלי בכלל לדעת מה ואם הוא יניב לי חזרה.
אם להיות כנה לגמרי אני מרגישה שאני צריכה רגע לנשום.
במהלך היום אני תמיד משתדלת לקחת 5 דקות (עם שעון) שבו אני פשוט עוצרת הכל ומפסיקה.
כדי רגע להתכנס, כדי רגע להתאפס, כדי רגע לנשום עמוק ולהתכוונן.
אחרת לפעמים מרגיש לי שיש ימים שהם כמו איזה רכבת הרים.
לאחרונה יותר ויותר אני מבינה שכשבונים משהו בשתי ידיים והוא לאט לאט מצליח וגדל כנראה מגיע השלב שבו צריך עזרה ולהוסיף עוד זוג ידיים.
נראה לאן תנשוב לה הרוח 🙂
בכל מקרה, בואו ניגש למתכון כי הוא ממש טעים ולא בא לי לחכות יותר.
הכנתי לנו היום לבלוג, שיפודי פטריות בבלסמי ושום שאפשר או לאפות בתנור, או לצרוב על הגריל או להכין על מחבת גריל.
יש פה כולה 7 מרכיבים וזה יוצא פשוט כל כך טעים.
אתם יכולים להגיש על אורז או בפיתה עם מלא סלטים וטחינה והפתעות.
כך או כך מתכון מהיר וקליל ומנצח.
תהנו, נתראה פה מחר כי יש לי פוסט הפתעה בשבילכם!