שני שמח עם מתכון חדש בבלוג! מרק פטריות טבעוני.
אני לא עומדת בקצב של תחזית מזג האוויר… מצד אחד היה סופ״ש סוער פחד וכל המרפסת שלנו עפה.
מצד שני אני כותבת לכם את המילים האלו עכשיו עם חולצה קצרה.
מצד שלישי (כמה צדדים מותר?) אומרים שיש סופה ומזג אוויר סוער ממחרתיים.
אז כבר חורף? עוד לא חורף? הגיע הזמן למתכונים למרקים? עוד לא?
החלטתי שכן!
אתמול קיבלתי בסל השבועי שלי ממש הרבה פטריות והתלבטתי מה להכין איתן.
זה זמן טוב אולי לספר לכם שתכלס עד לפני 5 שנים לא סבלתי פטריות בקטע קיצוני.
וגם היום פטריה בסלט זה בעיני פשוט דבר נורא…
באופן כללי כל פטריה שהיא לא טחונה דק דק וממש מטוגנת או מבושלת, לא עוברת אותי.
אני נדהמת שאני רואה אנשים אוכלים פטריות חיות ככה, כאילו זה נשנוש 😳
אז המחשבה שלי היתה או פטריות ממולאות או מרק פטריות.
שאלתי את סירי מה יהיה מזג האוויר, היא אמרה שעוד יומיים גשם וכך נפל הפור והוחלט על מתכון למרק פטריות טבעוני בסגנון צרפתי.
הוא יצא מאוד סמיך, מאוד ממלא, מאוד מוקרמי ומאוד טעים.
זה לא מפתיע אותי שעד עכשיו לא היה לזה מתכון בבלוג וזה כן משמח אותי שעכשיו, יש.
תהנו מלא.