היי כולם.
החורף חזר ואיתו עוגות השמרים.
לפחות מבחינתי 🙂 אבל רגע לפני שנדבר על המתכון לעוגת שמרים נוטלה המטורף הזה שעולה לפה עכשיו, בואו רגע נדבר על השנה החדשה.
אני מאוד אוהבת את התקופה הזו של השנה. ששנה אחת נגמרת ואחרת מתחילה.
זה זמן מדהים בעיני להתכנס, להתבונן, לדייק.
אני מקדישה הרבה מחשבה על מה היה בשנה שחלפה ומה אני מאחלת לעצמי בשנה שמתחילה.
זה חשוב לי לדייק את זה, זה חשוב לי להקדיש לזה זמן.
כי בכל יום אחר, השיגרה דומיננטית יותר מכל דבר אחר והימים לפעמים מטורפים ועוברים כל כך מהר ודבר מוביל לדבר.
וכמה שנשתדל, זה עדיין מאוד מאוד קשה לעצור יום יום ולהעריך את זה, ולהכיל את זה, להבין את זה, את החיים 🙂
אז בימים האלו, ששנה מתחילה אני מחליטה לי החלטה. החלטה קטנה, פרקטית, לא משנה עולמות ולא מלחיצה.
משהו קטן כדי להתכוונן, כדי להתחיל נכון, כדי להמשיך נכון, כדי להכניס אנרגיה חיובית לשנה.
ממליצה לכם ממש לקחת כמה רגעים ואולי להחליט החלטה כייפית ונחמדה לשנה החדשה שלכם גם.
ועכשיו, עוגת שמרים נוטלה טבעונית!
כי זו דרך נהדרת להתחיל שנה חדשה נכון? וכי הכנתי אותה ליומולדת של אמא שלי, וכי חורף ויורד גשם וכי מי לא אוהב עוגות שמרים?!
מקווה שתכינו ושיהיה לכם טעים כמו שלי היה. 🙂