GIFT CARD התחבר/י

פסטה בסיר אחד


שלום חברים וחברות.

טוב טוב, אז וואי כמה דברים מצחיקים ולא מצחיקים יש לי לספר לכם.

קודם, מי שעוקב אחרי באינסטגרם יודע כבר על כל מעללותי עם השמלה שהזמנתי לחתונה שאנחנו נוסעים אליה בצרפת ביום שישי.

בקצרה אני אספר לכם שהמכס איבדו לי את החבילה.

מפה לשם אף אחד לא לקח אחריות, מפה לשם נאלצתי להפעיל קשרים, מפה לשם ואחרי לא מעט עצבים ואפילו קצת דמעות (שמלה מהממת מה לעשות) החבילה נמצאה ואני נוסעת לאסוף אותה ממקום מבטחים היום בערב 🙂

פסטה בסיר אחד

מה עוד קרה? אה!

אז היום בבוקר היתה לי הפקה של צילומי אוכל לאיזושהי חברה גדולה (דברים שאני עושה עם חיי מאחורי הקלעים)

הגיעו הרבה אנשים חשובים מהחברה, כי זו פעם ראשונה שאנחנו עובדים יחד, קיצור, מפה לשם הכל מוכן להתחיל לצלם… אני פותחת את המכסה של העדשה ובלי להתבלבל נופלות להן זכוכית על זכוכיות מהעדשה לריצפה.

כל החדר בשקט מוחלט, כולם מסתכלים עליי, אני מסתכלת על העדשה שהיא אהובתי, החברה הכי טובה שלי, וכל מה שאני מצליחה להגיד זה- נשברה העדשה, נשברה העדשה, נשברה העדשה!!!!!

קיצור, תוך רגע התעשתתי, התחלתי כבר להתקשר לחברים צלמים באיזור, התקשרתי לחנות צילום כדי שאקפוץ לקנות עדשה חדשה (אז מה אם זה עולה 6500 שקל?! סתם יש ביטוח…)

פסטה בסיר אחד

ואז כשבאתי לשחרר את העדשה המצלמה פתאום הבנתי- נשבר המגן! נשבר רק המגן 🙂 🙂 🙂 בשביל זה יש מגן. או מיי גאד! כולם נשמו לרווחה, אני הייתי בהיי של אנדרנלין איזה שעתיים ובסוף היו לו 4 שעות של צילומים מדהימים.

ועכשיו, אחרי כל הסיפורים- בואו נכין קצת אוכל?

אז היום עולה מתכון כייפי, קליל ומהיר וכזה שפשוט סוגר פינות.

פסטה בסיר אחד. כל מה שצריך זה פסטה וסיר.

טוב נו ועוד כמה דברים 🙂

בתיאבון.

פסטה בסיר אחד

פסטה בסיר אחד


הכנות
10 דקות
בישולים
10 דקות
מתי מוכן
עוד 20 דקות

מה צריך

פסטה (4 מנות) 

3 שיני שום כתושות

200 גרם עלי תרד / מנגולד קצוצים

100 גרם אפונה מוכנה לאכילה

חופן עגבניות שרי חצויות

מלח, פלפל, בזיליקום מיובש על פי טעם

1 כוס קרם קוקוס / שמנת סויה / שמנת שיבולת שועל

מים על פי צורך

1/3 כוס אבקת שמרי בירה (או 2/3 כוס פתיתי שמרי בירה)

200 גרם פסטה לבחירתכם

מה עושים

פסטה

בסיר רחב ועמוק לחמם כמה כפות שמן זית

להוסיף שום ולטגן תוך כדי ערבוב על אש בינונית עד שמזהיב

להוסיף תרד ולערבב 1-2 דקות

להוסיף אפונה ולערבב מעט

להוסיף שרי ולערבב מעט

להוסיף תבלינים ולערבב

להוסיף קרם קוקוס / שמנת ולערבב

להוסיף פסטה ולכסות במים (עד שהמים עוברים מעט את הפסטה)

לכסות ולבשל 5-7 דקות

להוריד את המכסה, לערבב ולבשל עוד 2-3 דקות ללא מכסה או עד שהפסטה רכה

להוסיף שמרי בירה, לערבב ולהגיש



הערות והמרות:

  • אתם יכולים להוסיף איזה ירקות שאתם אוהבים
  • במקום מים אפשר חלב טבעוני או עוד קרם קוקוס / שמנת טבעונית
  • במקום שמרי בירה אפשר גבינה צהובה טבעונית כלשהי

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים