טופו סיני ברוטב תפוז חמוץ מתוק!
יאבאלה כמה פעמים ביקשתם ממני מתכון ל׳עוף׳ ברוטב תפוז…
אחד המתכונים שמחכה אצלי ברשימות כבר ממש ממש הרבה זמן.
עכשיו יש לציין שהגרסה הישראלית היא שונה מהגרסה הסינית- אמריקאית.
בגרסה הישראלית העוף זה כזה פולקה כזה (🥺)
ובגרסה הסינית – אמריקאית זה חתיכות ופיסות בכל מיני גדלים.
הלכתי על הגרסה הסינית!
כי זה יותר מגניב עם טופו וגם הרבה יותר זורם 😉
הכנתי את הכל במחבת המעולה של רוסו מהשת"פ הכייפי שלנו עם קוק אנד בייק.
היא נהדרת כי כלום כלום כלום לא נדבק אליה וזה פשוט כ"כ נוח לעבוד ככה.
לכו לסטורי שלי באינסטגרם לשמוע על קוד קופון ומארזי פסח וכו וכו 🤩
ובנתיים בואו נכין?
כן! כדאי לכן.