היי שוב!
כיף להיות פה כל כך הרבה וכמה ימים רצוף.
אחרי חצי שנה של רכבת הרים שבה נהייתי אמא לרפאל המהמם שלי, יש לי קצת זמן.
הבאנו מטפלת מקסימה שמבלה איתי ועם רפאל את הבקרים שלנו ביחד.
מה שנותן לי זמן להיות קצת פה בבלוג, להשלים פערים, לעבוד על פרוייקטים חדשים ומרגשים ולעבוד.
התגעגעתי לזה כל כך!
ההורות לרפאל היא בהליכה הדבר הכי מדהים ומלא בתכלית שעשיתי בחיי, אבל זה לא לוקח מהגעגוע לעבודה.
אז עכשיו כשיש לי זמן אני פול פאוור על זה!
מכינה לכן מרתון פסח מהסרטים…
היתה לנו עוגה פשוטה, היו לנו עוגיות, היו לנו קציצות והיום עולה עוד מנה עיקרית מעניינת וטעימה-
טופו בחמאת בוטנים וצ׳ילי.
רצועות טופו מטוגנות בשמן שומשום מוקפצות ברוטב חמאת בוטנים צ׳ילי וסויה על מצע של אורז.
יש את זה ביותר טעים? וביותר קל להכנה?
ומי לא אוהבת חמאת בוטנים? זה מתכון מנצח לליל הסדר, והאמת שגם ממש לא רק לליל הסדר.
זה טעים בכל יום בשנה ואני אספר לכן סוד- זה מדהים בסנדוויץ!
מה עוד אני אוהבת במתכון הזה? שאפשר להכין אותו ממש ממש ברגע האחרון לפני שמגיעים האורחים.
מתכון לאנשים עסוקים ולספונטניים 🙂
יאללה חברות, נתראה פה עוד עוגה מטורפת ביום רביעי.
פרסום ממומן בשיתוף תנובה ALTERNATIVE