GIFT CARD התחבר/י

קרמבל אגסים ביין


היי היי!

לכבוד מזג האוויר החורפי החלטתי להכין לנו מתכון לעוגה בסימן אירופאי-

קרמבל אגסים ביין טבעוני עם אופציה ללא גלוטן- כולן נהנות!

חייבת להגיד לכן שזה יצא טעים בצורה בלתי רגילה.

אני חושבת שזה אחד המתכונים היותר מוצלחים בבלוג ואני לא אומרת את זה הרבה.

קרמבל אגסים ביין

אמיתי זה היה על השיש אחרי הצילומים ומתן פשוט אכל את הכל עם כף מהתבנית 😂

ולא הפסיק להגיד- וואי בייב זה מה זה טעים! וואי תקשיבי, זה ממש ממש טעים!

איזה כיף לי 😍

בכל מקרה, אני קצת בהלם שבכלל הצלחתי להעלות את המתכון הזה.

ימים מטורללים עוברים עלינו פה בבית.

חוץ מזה שהיינו חיוביים לקורונה עם כל המשתמע מכך (סימפטומים, בידוד וכו) רפאל עוד כמה ימים בן 4 חודשים.

קרמבל אגסים ביין

אז הוא בעיצומו של משבר ה 4 חודשים הנודע.

ותקשיבו- זה לא צחוק!

הילד טרלללה מוחלטת כבר איזה 5 ימים ואנחנו פה כמו קרירטורה של הורים בקריסה חחח

סתם, לא באמת בקריסה אבל זה מתאגר וואא וואהה זה מאתגר.

מזל שיש עוגה מאוד טעימה שאי אפשר שלא לחייך כשטועמים אותה.

בנתיים, שיהיה לנו בהצלחה 😜

קרמבל אגסים ביין

פרסום בשיתוף קוואקר

קרמבל אגסים ביין


הכנות
20 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
עוד 40 דקות

מה צריך

אגסים (3-4 מנות)

6 אגסים בינוניים (500 גרם) קלופים וחתוכים לקוביות

⅓ כוס סוכר חום

1 כפית תמצית וניל

½ כפית קינמון

½ 1 כוסות יין אדום

½ 1 כפות קורנפלור + 2 כפות מים

קרמבל

2 כוסות קוואקר שיבולת שועל להכנה מהירה

¼ כוס סוכר חום

1 כפית תמצית וניל

½ כפית קינמון

½ כוס שמן קוקוס / חמאה טבעונית

תוספות

חופן גדושה שקדים קלופים פרוסים

מה עושים

אגסים

בסיר לערבב אגסים, יין, סוכר, קינמון, וניל, להביא לרתיחה

בקערית לערבב קורנפלור ומים

להוסיף לסיר, לערבב ולהנמיך את האש

לערבב 1-2 דקות עד שהתערובת מסמיכה ולהוריד מהאש

קרמבל

להדליק תנור על 180 מעלות

בקערה לערבב את כל מרכיבי הקרמבל (ללא השקדים) עד לקבלת תערובת פירורית

להעביר חצי מכמות הקרמבל לתבנית 18/18 או ל 3-4 תבניות סופלה אישיות

לשפוך מעל את האגסים ולכסות בקרמבל

לפזר מעל שקדים ולאפות 20-30 דקות עד שהקרמבל זהוב

לקרר מעט ולהגיש חם (אפשר לשדרג עם כדור גלידה טבעונית)



הערות והמרות:

  • שימו לב לגודל התבנית, זו כמות לא ענקית
  • כמובן שאפשר בלי יין אבל בעיני זה כל הלב של המתכון
  • במקום יין אפשר מים או חלב סויה / קוקוס וכו
  • במקום אגסים אפשר תפוחים
  • במקום שקדים אפשר פקאנים
  • במקום שיבולת שועל אפשר קמח רגיל / קמח שקדים

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים