היי חברות וחברים
היום עולה מתכון שהוא היה סוג של הברקה של רגע אחד – קציצות אפונה טבעוניות.
אני ממש מקווה שהוא יהפוך להיות אורח קבוע במטבח שלכן.
אני חייבת לחלוק את מה שמתן אמר כשהוא אכל את הקציצה הראשונה- אומייגאד זה מרק אפונה בקציצות!
שזו כמובן מחמאה ענקית כי מרק אפונה זה המרק הכי טעים בעולם.
לאחרונה בא לי דברים פשוטים, יש לי תקופות כאלו, במיוחד אחרי שיוצא שאנחנו מזמינים הרבה בחוץ או אחרי תקופות של מלא אוכל מבושל (כמו בחגים)
שפשוט מתחשק לי דברים קלילים ובלי הרבה מרכיבים.
אם אתן עוקבות אחרי באינסטגרם בטח כבר נחשפתם לשיגעון הטוסט מחמצת עם אבקודו שלי 🙂
בכל מקרה לפני כמה ימים התחשק לי אפונה אבל לא רציתי משהו מאוד מורכב ומבושל וחם, לא מרק, לא תבשיל, לא מנה ענקית.
ואז זה בא אליי- קציצות אפונה! איזה פתרון מעולה.
עוד לפני שבכלל התחלתי להכין כבר דימיינתי את הצבע המדהים שיהיה להן.
היו לי את כל המרכיבים שהייתי צריכה בבית וברגע האחרון, כשהוצאתי את הגבינה הטבעונית מהמקרר ראיתי בזווית העין צנצנת פסטו.
זה מבחינתי סגר את הפינה וברגע ידעתי שאלו לא יהיו סתם קציצות אפונה אלא קציצות אפונה ופסטו שזה פשוט רמה אחת מעל.
זה יצא טעים כמו שזה נראה ואפילו יותר.
מקווה שתכינו כבר בימים הקרובים ולא לשכוח לצלם ולשלוח לי! ❤️