GIFT CARD התחבר/י

עוגת פקאן בחושה


טוב אני לא ארחיב במילים כי בכלל יום שבת ואני מעלה את המתכון הזה ככה ממש ממש על הדרך!

אתמול החלטנו להזמין לפה את המשפחה של מתן לשבת בבוקר של קפה ומאפה וישר קפצתי למטבח.

התייעצות קלה איתכן בסטורי איזו בחושה להכין ועלה רעיון מעולה של עוגת פאי פקאן בחושה… או עוגת פקאנים בחושה או עוגת פקאן או איך שתרצו לקרוא לזה.

העיקר שיש בזה פקאנים וזה בציפוי של טופי וזה אחד ההכי ההכי טעימים.

היא תהפוך להיות בת בית אצלכם אין לי ספק בכלל!

יאללה הלכתי לשתות קפה עם המשפחה של מתן, ואתם לכו להכין עוגה ♥️

עוגת פקאן בחושה


הכנות
15 דקות
בישולים
35 דקות
מתי מוכן
עוד 50 דקות

מה צריך

עוגה (תבנית אינגליש / לחם רחבה 22 ס"מ)

רטובים

¼ 1 כוסות חלב סויה וניל / סויה רגיל

1 כף חומץ

⅓ כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

3 כפות רסק תפוחים

1 כוס סוכר חום דביק כהה / חום דמררה

יבשים

⅓ 2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

תוספות

חופן פאקנים טבעיים מרוסקים

ציפוי

חופן פאקנים טבעיים מרוסקים

⅓ כוס קרמל / טופי טבעוני

מה עושים

עוגה

להדליק תנור על 175 מעלות

בקערה לטרוף יחד מרכיבים רטובים

לנפות פנימה קמח ואבקת אפייה ולערבב טוב

להוסיף פקאנים ולערבב

להעביר לתבנית משומנת היטב ולפזר מעל פקאנים

לאפות 35-45 דקות עד שיציב וזהוב ושיפוד יוצא נקי ממרכז העוגה

לשפוך מיד מעל טופי או קרמל

לקרר לחלוטין לפני שחותכים



בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים