שלום לכל היפות והיפים!
אוקי אז… ממש ממש רגע לפני שאנחנו מתחיל הטירוף המוחלט של שבועות אני מספיקה להעלות לכן עוד כמה מתכונים כייפים ו׳רגילים׳ 🙂
והיום… חיתוכיות פאי פקאן- וואאה כמה שזה טעים נומ נומ נומ!
יש לנו פה כמה וכמה שכבות שכולן מבוססות על פאי הפקאן המסורתי אבל בגירסת חתוכיות ועם טיווסט של קינמון ותפוחי עץ.
זה יצא טעים בקטע מלחיץ.
אז רגע לפני שאתן קופצות למטבח להכין, אני אספר לכן שהיום התחלתי לעבוד על פרוייקט חדש שימשך כל חודש מאי וזה הולך מאוד לשמח אתכן.
זה פרוייקט משותף שלי ושל נדיה אליס, השפית הטבעונית האיטלקיה הכי מוכשרת בעולם, בו אנחנו הולכות ליצור לכן לא פחות מ 8 מתכונים חדשים בוידיאו!
עברו שנתיים מאז הפעם האחרונה שעבדנו יחד (אנחנו חברות מאוד טובות אז בשנתיים האחרונות עשינו הרבה ביחד חוץ מלעבוד 😊 ) והיום התחלנו פרוייקט חדש.
אני לא רק מתרגשת מהפרוייקט עצמו שהוא מדהים, אני שמחה ממש ממש לעבוד שוב בפול פאוור עם אנשים שאני כ״כ אוהבת.
זה גרם לי להבין שוב שכמה שהיו בקורונה גם צדדים חיוביים, העבודה עם אנשים היא כל כך מפרה וחשובה ומעוררת מוטיבציה ויצרתיות וכמה התגעגעתי לזה.
אם אתן עוקבות אחריי בסטורי בטח כבר נשטפתן היום במלא מלא סרטונים של כל הדברים שהכנו ובאמת שזה הולך להיות מדהים.
ובנתיים כדי שלא יהיה לנו ׳משעמם׳ בטעות- רוצו להכין חיתוכיות פאי פקאן ❤️❤️