היי היי!
לפני שבועיים עלה לבלוג גלאט פטל מבצק ספידי שהיה הצלחה מסחררת.
אחרי שהוא עלה הותקפתי בהודעות ששואלות איך אפשר לעשות את הבצק הזה מלוח.
ואני מבינה אתכן, זה בצק מושלם, הכי קל לעבודה, הכי מהיר להכנה ומתאים להכל.
אני מכינה אותו מלוח המון בבית בכל מיני צורות וטעמים אז ברגע שביקשתן קפצתי על המציאה להעלות מתכון לזה בבלוג.
בחרתי להכין מהבצק שבלולי פסטו וגבינות טבעוניות כי זה קל וטעים וכולם אוהבים את זה 🙂
אם לא יצא לכן לעבוד עם בצק ספידי אתן עומדות להתאהב ללא ספק.
לדעתי אתן תתאהבו גם בבצק וגם במילוי.
הוא יצא כל כך טוב שממש מתחשק לי להכין אותו לעוד כל מיני דברים כמו מילוי לרביולי, רוטב ללזניה או פסטה וכו.
הכי כיף מתכונים שמתאימים למה סוגים של מנות נכון?
חוץ מהמתכון הטעים הנה עוד כמה עדכונים…
הזמן טס והנה עוד שבועיים כבר מגיע תאריך מעבר הדירה ואנחנו יוצאים לדרך מתל אביב לפרדס חנה.
אני בהתרגשות שיא. גם ממקום חדש, גם מכל התהליך של המעבר, גם מהשינוי, גם מהטבע, גם מהמרחב והשקט ובקיצור מהכל.
אני יודעת שתהיה לנו תקופת הסתגלות ואין לי ספק שיהיו הרבה דברים בתל אביב שאני אתגעגע אליהם אבל כרגע אני ממש בהתרגשויות.
אני כל כך אוהבת לעבור דירה, אין על שינויים והתחלות חדשות (או יותר נכון המשכים חדשים) ועם ההריון והכל זו באמת תקופה מרגשת.
בקיצור, עדכוני מעבר דירה יתחילו פה בקרוב ובנתיים נכין אוכל טעים. 😉