GIFT CARD התחבר/י

עוגת פיסטוק בחושה טבעונית


עוגת פיסטוק בחושה עם טריק
קודם כל אני כבר מלא (!) זמן רוצה להכין עוגת פיסטוק בחושה.
אבל אז היה שלב שהעולם התחרפן והפך להיות באובססיית פיסטוק לתקופה מסוימת אז חיכיתי בסבלנות שזה יעבור.
זה לא ממש עבר  אז נמאס לי לחכות.
עוגת פיסטוק בחושה טבעונית
בכל מקרה… מה הקטע עם עוגת פיסטוק?
יש לה טעם מדהים והיא די מושלמת בכללי אבל תמיד מבאס שיוצא לה מין צבע חום צהוב ירקרק ולא צבע ירוק יפה כזה!
בתמונות זה תמיד פוטושופ ;(
עוגת פיסטוק בחושה טבעונית
קיצור לפני כמה זמן הכנתי טורטיות תרד והצבע שלהן יצא מדהיםםםם
אז חשבתי לעצמי אולי אם אני אוסיף ממש קצת תרד לבלילה זה יתן צבע יפה ולא יורגש בטעם?
זה עבד!!!
אה!
אהההההה!!!
תהנו 🙂
עוגת פיסטוק בחושה טבעונית

עוגת פיסטוק בחושה טבעונית


הכנות
15 דקות
בישולים
35 דקות
מתי מוכן
עוד 50 דקות

מה צריך
עוגה (תבנית אינגליש 22/10)
רטובים
100 גרם פיסטוקים ירוקים בלי הקליפה
¼ 1 כוסות חלב סויה
1 כף חומץ
3 כפות רסק תפוחים
30 גרם עלי תרד (בשביל הצבע!)
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
¼ כוס שמן
יבשים
¼ 2 כוסות קמח
 2 כפיות אבקת אפייה
ציפוי
3 כפות אבקת סוכר עם כף מים
חופן פיסטוקים מרוסקים
מה עושים

עוגה

בבלנדר להניח את כל המרכיבים היבשים

לטחון למרקם חלק לחלוטין

להעביר לקערה

לנפות פנימה מרכיבים יבשים ולערבב טוב

להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה

ולאפות על 175 מעלות 35-45 דקות או עד ששיפוד יוצא עם מעט פירורים ומעט לח ממרכז העוגה

לקרר לחלוטין

ציפוי

בקערית לערבב אבקת סוכר ומים

לזלוף על העוגה ולפזר מעל פיסטוקים



הערות והמרות:

  • לא חובה תרד
  • אפשר קמח מלא אבל היא תהיה דחוסה יותר
  • לא ניסיתי עם נטול גלוטן
  • אפשר בתבנית מאפינס, זמן אפייה 20-25 דקות
  • אפשר בלי ציפוי כמובן

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים