איזה כיף לנו! מרתון שבועות של הבלוג יוצא היום לדרך!
החג האהוב עליי ביותר בשנה ואני באמת מתרגשת מכל השפע שבדרך אליכן.
השנה, כמו כל שנה עד הקורונה, אני מבלה את השבוע וקצת שלפני החג, בסיני.
שבועות זו התקופה הכי עמוסה בבלוג, כל שנה זה ככה.
המון המון המון עבודה מצטברת לחודש אחד של מין מירוץ כזה של פיתוחי מתכונים וצילומים והכנות ועוד ועוד.
ואז ממש ברגע השיא שאני מסיימת הכל וסופר עייפה ומרוצה, אנחנו בדרך כלל יורדים לסיני לשבוע- שבוע וחצי.
והנה סוף סוף אפשר לחזור למסורת שלנו וגם השנה ביום ראשון אנחנו יורדים ל 8 ימים לחצי האי האהוב עליי.
אז כל המתכונים כתובים מראש, כל התמונות והסרטונים מוכנים וערוכים…
ולי רק נשאר להפציץ אתכן בתוכן איכותי וטעים במיוחד לכבוד חג ה׳גבינות׳ 😉
ואנחנו מתחילות השנה במלוח (כי יהיה לנו המון מתוק…) גלאט תפוחי אדמה וכרישה טעים מאוד וממש קל להכנה.
בצק ספידי פריך, מילוי קרמי ועשיר ותפוחי אדמה קריספיים מפנקים מעל.
מה צריך יותר מזה?
תהנו! שבועות 2022- התחלנו!
פרסום ממומן בשיתוף תנובה ALTERNATIVE