טוב אז! היום אנחנו הולכים ללמוד איך מכינים פוטטוס!
זה מתכון כזה קל וכייפי והתוצאה היא פלחים של תפוחי אדמה אפויים בתנור, קריספיים עם ציפוי של תבלינים- יס!
כל הסיפור הזה כלל התחיל ביום שני כשהעליתי בסטורי שאני ומתן עשינו ארוחת שווארמה עם סלטים וצ׳יפס וכו.
תוך כמה שעות האינבוקס שלי התמלא בבקשות למתכון לצ׳יפס.
לא נותר היה לי אלא להתוודאות שזה היה צ׳יפס משקית 😂
אבל אז היתה לי הברקה והחלטתי לשאול אתכן אם אתן רוצות מתכון לצ׳יפס…
תוך כדי שאני מקליטה את הסטורי היתה לי הברקה נוספת משובחת אפילו יותר!
למה סתם צ׳יפס אם אפשר להכין פוטטוס טבעוני מושלם?
קיצור כמו שחשדתי נרשמה התלהבות גדולה וחיכיתי ליום חמישי כדי לעבוד ולהעלות את המתכון.
למי מכן שאוהבת תפוחי אדמה זה אחד המתכונים המעולים, באמת.
הוא עושה חסד עם תפוחי האדמה ואי אפשר להפסיק לנשנש.
זה גם מתכון מעולה למי שאוהבת מתכונים מהירים וקלים ולמי שמחפשת מתכונים לתוספות.
אז תהנו ואני מקווה שתכינו כבר היום כי פה בחוץ כשאני כותבת את המילים האלו, יורד מבול, ואין כמו פחמימות בחורף 😜