GIFT CARD התחבר/י

בראוניז בייגלה טבעוני


היי אהובות ואהובים.

שבוע לא עלה מתכון חדש לבלוג שזה לא אופייני במיוחד בתקופה האחרונה שעלו בערך 3 מתכונים חדשים כל שבוע.

אבל ללא ספק הסגר הזה וכל המצב ההזוי הזה נתנו קצת את אותותיהם כמו שאומרים והוציאו לי הרבה רוח מהמפרשים.

עד לא מזמן באמת שהמצב הזה היה בעיני סביר.

מצאתי די בקלות דרכים לראות גם את החיובי שהסיטואציה הזו מביאה, מצאתי די בקלות דרכים ליצור ולהתאוורר ובגדול באמת שלהיות בסדר, בסגר.

אבל אחרי החגים זה ממש היכה בי, וממה שאני מדברת עם אנשים אחרים, הרבה מרגישים תחושות דומות.

בראוניז בייגלה טבעוני

אם ניקח את העולם הקטן שלי לדוגמא, כל עוד היו חגים והיה סגר היה ברור לי ממש איזה מתכונים אני רוצה ליצור לבלוג ומה הצרכים שלכן.

היה ברור לי שצריך קצת מתכונים ברוח החג והרבה מתכונים שקשורים לסגר ולילדים בבית וכו וכו.

ועכשיו, שאין חגים ואין בדיוק סגר אבל גם אין בדיוק שגרה, שהחיים כאילו ממשיכים אבל גם בהולד מוחלט, שעננת הקורונה מרחפת מעלינו כל הזמן אבל עדיין זה כבר פה 8 חודשים והפך להיות מים שגרה הזויה…

עכשיו… מה?

כל מה שמוכר וברור לא כזה מוכר ולא כזה ברור והאמת היא שהתחושה העיקרית היא שפשוט קצת התעייפתי.

בראוניז בייגלה טבעוני

אני מרגישה שהיינו ממש גיבורים בלהמציא את עצמינו מחדש מאה פעם בשמונת החודשים האלו ועכשיו יש מין תחושה של- טובבבבב סבבהההה דיייייי.

אז בנימה זו… היום עולה לבלוג מתכון שלא קשור לכלום וקשור להכל.

מתכון שכל מטרתו היא רק לשמח ולעשות כיף וטעים בסופ״ש ובחצי סגר הזה.

מתכון לבראוניז בייגלה טבעוני. כן, פשוט כזה. 🙂

מקווה שהוא יעלה לכן חיוך על הפנים.

נתראה שבוע הבא, אוהבת!

בראוניז בייגלה טבעוני

בראוניז בייגלה טבעוני


הכנות
15 דקות
בישולים
30 דקות
מתי מוכן
עוד 45 דקות

מה צריך

בראוניז (12-16 חתיכות)

רטובים

⅓ כוס חמאה טבעונית / שמן קוקוס

1 כוס שוקולד צ׳יפס טבעוני

¼ כוס רסק תפוחים

1 כוס סוכר חום (כמה שיותר כהה יותר טוב ואפשר גם סוכר קוקוס)

1 כפית תמצית וניל

יבשים

1 כוס קמח לבחירתכם (פירוט בתחתית המתכון)

1 כפית אבקת אפייה

¼ כוס אבקת קקאו

1 כף קפה נמס (לא חובה)

תוספות וקישוטים

חופן גדושה בייגלה

חופן גדושה שוקולד צי׳פס

קרמל

¼ כוס חמאת בוטנים טבעית / שקדים טבעית

¼ כוס מייפל

⅓ כוס מים רותחים

מה עושים

בראוניז

בסיר או במיקרו להמיס חמאה ושוקולד, לערבב לתערובת אחידה

להעביר לקערה, להוסיף את כל שאר המרכיבים הרטובים ולטרוף טוב

להוסיף מרכיבים יבשים ולערבב טוב

בעזרת הידיים לשבור את הבייגלה ישר לתוך הקערה, להוסיף שוקולד צ׳יפס ולערבב

להעביר לתבנית 20/20 מרופדת בנייר אפייה

אפשר לקשט בבייגלה כמובן

לאפות על 180 25-30 דקות אז שהדפנות יציבות והמרכז עדיין מעט רך

לקרר לחלוטין לפני שחותכים ומגישים

קרמל

לערבב את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה ואחידה

במידת הצורך אפשר להוסיף עוד מים

לזלוך מעל הבראוניז לפני הגשה, יאמי!



הערות והמרות:

  • אתם יכולים להשתמש בקמח לבן רגיל או מלא, או כוסמין, או נוטלי גלוטן כמו תמי וכרגיל
  • אפשר בלי בייגלה
  • אפשר עם כל תוספת אחרת שאתם אוהבים
  • אפשר להקפיא

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים