היי! וואו טוב אז עברו 10 ימים בהם לא עלה פוסט חדש לבלוג, 10 ימים של טירוף ומירוץ.
10 ימים שבהם, לפני 3 ימים, השקתי את בית הספר הוירטואלי לבישול טבעוני של TivonEat
😊😊😊😊😊
כבר דיברתי כל כך הרבה ברשתות החברתיות על התהליך שעברתי מהרגע שהחלטתי לפתוח את בית הספר הוירטואלי ועד שהוא עלה שלשום לאוויר.
ועכשיו אחרי כל המילים אני חושבת שמה שאני הכי רוצה להגיד לכם זה תודה.
לא האמנתי שככה תפרגנו, תאהבו את התכנים, שכל כך הרבה מכם ירכוש את הסדנאות כבר ביום ההשקה! שחלק מכם ירכשו כמה וכמה סדנאות.
כמה זה מרגש!
התגובות שלכם מחחמות לי את הלב ואני פשוט בהיי כבר כמה וכמה ימים.
הפרוייקט הזה הוא הדבר הכי גדול ומיוחד ומרגש ועצום שעשיתי בקרייריה שלי ואני לא יכולה לתאר לכם את כמות הרגשות שעוברת דרכי בימים האחרונים.
חשבתי לחגוג פה עם עוגה אבל תכלס… ממש התחשק לי מאפה מלוח ואני כבר כל כך הרבה זמן רוצה להכין לחם שום נתלש לבלוג אז קפצתי על ההזדמנות.
הלחם הזה, למי שלא מכיר, זה לחם שעשוי פסים פסים חתיכות חתיכות ואפשר פשוט לתלוש חתיכה חתיכה ולנשנש.
הוא לא רק מהמם והכי טעים שיש הוא גם אינטראקטיבי 🙂
אז, אני מקווה ובטוחה שתכינו לסופ״ש ואני מחכה לתמונות של ההכנות שלכם כמו תמיד!
ואם עדיין שוטטתם בבי״ס זה לגמרי הזמן, אני מחכה לכם שם- סדנאות בישול טבעוני