GIFT CARD התחבר/י

לחם שום נתלש


היי! וואו טוב אז עברו 10 ימים בהם לא עלה פוסט חדש לבלוג, 10 ימים של טירוף ומירוץ.

10 ימים שבהם, לפני 3 ימים, השקתי את בית הספר הוירטואלי לבישול טבעוני של TivonEat

😊😊😊😊😊

כבר דיברתי כל כך הרבה ברשתות החברתיות על התהליך שעברתי מהרגע שהחלטתי לפתוח את בית הספר הוירטואלי ועד שהוא עלה שלשום לאוויר.

ועכשיו אחרי כל המילים אני חושבת שמה שאני הכי רוצה להגיד לכם זה תודה.

לחם שום נתלש

לא האמנתי שככה תפרגנו, תאהבו את התכנים, שכל כך הרבה מכם ירכוש את הסדנאות כבר ביום ההשקה! שחלק מכם ירכשו כמה וכמה סדנאות.

כמה זה מרגש!

התגובות שלכם מחחמות לי את הלב ואני פשוט בהיי כבר כמה וכמה ימים.

הפרוייקט הזה הוא הדבר הכי גדול ומיוחד ומרגש ועצום שעשיתי בקרייריה שלי ואני לא יכולה לתאר לכם את כמות הרגשות שעוברת דרכי בימים האחרונים.

לחם שום נתלש

חשבתי לחגוג פה עם עוגה אבל תכלס… ממש התחשק לי מאפה מלוח ואני כבר כל כך הרבה זמן רוצה להכין לחם שום נתלש לבלוג אז קפצתי על ההזדמנות.

הלחם הזה, למי שלא מכיר, זה לחם שעשוי פסים פסים חתיכות חתיכות ואפשר פשוט לתלוש חתיכה חתיכה ולנשנש.

הוא לא רק מהמם והכי טעים שיש הוא גם אינטראקטיבי 🙂

אז, אני מקווה ובטוחה שתכינו לסופ״ש ואני מחכה לתמונות של ההכנות שלכם כמו תמיד!

ואם עדיין שוטטתם בבי״ס זה לגמרי הזמן, אני מחכה לכם שם- סדנאות בישול טבעוני

לחם שום נתלש

לחם שום נתלש


הכנות
30 דקות
בישולים
45 דקות
מתי מוכן
עוד שעתיים וחצי (התפחה)

מה צריך

בצק

יבשים

3 כוסות קמח כוסמין לבן

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר חום

½ כפית מלח

רטובים

3 כפות רסק תפוחים

¼ כוס שמן

¾ כוס חלב סויה לא ממותק חמים

מילוי

½ כוס פתיתי שמרי בירה

¼ כוס שמן זית

3 שיני שום כתושות

חופן פטרוזיליה קצוצה

1 כפית כל תבלין: רוזמרין, טימין, מלח גס

ציפוי

3 כפות שמן זית

½ כפית שום גבישי

מה עושים

בצק

בקערה לערבב את המרכיבים היבשים

מלבד השמן, להוסיף את המרכיבים הרטובים ולערבב טוב בעזרת כף

להוסיף את השמן וללוש 10 דקות בידיים או במיקסר וו

התפחה

לעשות כדור, לשים בקערה גדולה משומנת ולעטוף את הקערה במגבת או ניילון נצמד

להניח במקום חמים לשעה עד שעתיים עד שהבצק מכפיל את נפחו

מילוי

בקערית לערבב שמרי בירה שמן זית ושום, להניח בצד

הכנה

כשהבצק תפח, להוציא מהקערה וללוש קצת על משטח מקומח

לרדד למלבן רחב בעובי חצי ס״מ

למרוח מילוי שמרי בירה ברחבי כל המלבן

לפזר מעל תבלינים ופטרוזיליה

לחתוך למלבנים שווים בגודלם ולהכין ערימות של 3 מלבנים אחד על השני

להעביר את הערימות אחד ליד השניה בעמידה לתבנית אינלגיש לחם או כל תבנית שאתם אוהבים

לכסות במגבת ולהתפיח 45 דקות

ציפוי ואפייה

להדליק תנור על 180 מעלות

בקערית לערבב שמן זית ושום גבישי

למשוח טוב את הלחם בנדיבות

להכניס לתנור ל 35-45 דקות עד שזהוב ויציב

להגיש חם



הערות והמרות:

  • אפשר להוסיף כל מילוי שאתם אוהבים
  • אפשר מקמח כוסמין או חיטה מלא וגם כוסמין לבן (התוצאה הסופית עם קמח מלא היא דחוסה וכבדה יותר)
  • אפשר להכין גם עיגולים ולחמניות ומה שבא! 🙂

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים