GIFT CARD התחבר/י

עוגת רוגלך טבעונית


עוגת רוגלך טבעונית שלשמחתי הגיעה למשפחות של חטופים ✨

שכנה שלי מלווה משפחות של חטופים והיא אמרה שחלקכן עוקבות שלי ושאלה אם אני יכולה להכין להם עוגה. כמובן שישר הכנתי!

אז איך מכינים עוגת רוגלך? בואו ללמוד מתכון לעוגת רוגלך טבעונית עם בצק שמרים טבעוני מעולה ופשוט להכנה.

עוגת רוגלך טבעונית

עוגת רוגלך טבעונית


הכנות
30 דקות
בישולים
35 דקות
מתי מוכן
עוד חצי שעה

מה צריך

לבצק (30-40 מיני רוגלך פלוס מינוס)

½4 כוסות קמח לבן

½1 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר חום

½ כפית מלח

1 כוס חלב סויה מעט חם

½ כוס שמן

½ כוס רסק תפוחים / מעדן וניל טבעוני / גבינה לבנה טבעונית

למילוי

ממרח שוקולד טבעוני

½ כוס אבקת קקאו

¼ כוס שמן קוקוס / רגיל / חמאה טבעונית

⅓ כוס סוכר חום

לסירופ

½ כוס סוכר

½ כוס מים

מה עושים

בצק

בקערת המיקסר לערבב

קמח לבן, שמרים יבשים, סוכר חום ומלח

להוסיף

חלב סויה מעט חם, שמן ורסק תפוחים / מעדן וניל טבעוני / גבינה לבנה טבעונית

לתת למיקסר ללוש 10 דק, לעשות כדור ולהתפיח שעה וחצי

מילוי

בקערית לערבב את כל מרכיבי המילוי לבלילה אחידה

הרכבה

לאחר התפחה לרדד את הבצק למלבן רחב מאוד מאוד

למרוח מילוי ולקפל לשניים, לרדד שוב (המילוי ישפך פה ושם מהצדדים)

למרוח מעל ממרח שוקולד בנדיבות, לקפל ולרדד שוב

לחתוך למשולשים כמו בסרטון 😉

לגלגל לרוגלך קטנים ולהניח בערימה אחד על השני בתבנית

לכסות ולהתפיח 30 דקות

לאפות 30-35 דקות על 175 מעלות

בנתיים להכין סירופ-

בסיר קטן לבשל מים עם סוכר עד שממש מסמיך

ברגע שהרוגלך יוצאים מהתנור לתת להם לשתות את כל הסירופ

לקרר ולהגיש ✨🙂



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים