וואו סוף סוף נגמר פסח…
היה לנו פה חג טירוף באמת. לחגוג פסח ולארח ליל הסדר עם תינוק קטן ותוך כדי שאורזים את הבית זו בהחלט חוויה…
התבאסתי ממש שלא יכולתי להעלות לכן יותר מתכונים בחג הזה השנה ובעיקר בחול המועד.
אבל אנחנו ממש חיים בתוך ארגזים וכמעט כל הבית ארוז לחלוטין ודי פסיכי פה האמת.
אני מחכה כבר ממש (ממש ממש!) למעבר לקראת סוף השבוע כדי לחזור להכין מתכונים במטבח החדש והמהמם.
אבל הנה גם בתוך כל הטירוף הזה הצלחתי לגייס לנו מתכון אחד לחזרה לשגרה של אחרי פסח.
יש נטייה להכין ישר מתכונים לסלטים ודברים ׳דיאטטיים׳ אחרי החג בגלל כל הארוחות… אבל דווקא לי מרגיש אחרת.
כל החג אוכלים מצות קשות ויבשות (אני לא חובבת חחח) אז אני החלטתי להכין לנו מתכון לטורטיות שיבולת שועל טבעוניות רכות ואווריריות.
והן יצאו מדהים! ממש מדהים.
הן כל כך קלות להכנה וכל כך ההפך ממצות שזה בדיוק מה שרציתי 😂
סוגרות פינה לאחרי פסח והאמת שסתם לכל יום בשנה.
וגם, מעולות לילדים.
בקיצור- תכינו! ולפני שנספיק להגיד שלום כבר יתחילו פה מתכונים ליום העצמאות- כמה חגיםםםםםם 😳😂
יאללה בתיאבון 🥰
פרסום ממומן בשיתוף קוואקר