היי חברות וחברים!
יוו התגעגעתי אליכם.
אני בימים כל כך משוגעים שמרגיש לי שעבר נצח מיום חמישי בו עלה המתכון הקודם.
אם אתם עוקבים אחריי באינסטגרם או בכלל ברשתות החברתיות בטח כבר שמעתם שאני עובדת על פרוייקט סודי שיוצא לאוויר שבוע הבא.
הרבה מכם ניחשו שזה ספר אבל זה לא ספר, זה הרבה יותר אני מספר, זה פרויקט שהוא כולו הדרך שלי להגיע לכמה שיותר אנשים וללמד כמה שיותר אנשים לבשל טבעוני.
בואו נגיד שהולכת להופיע בשם של הפרוייקט המילה- אונליין ולפניה עוד מילה… מנחשים מה המילה?! 🙂 🙂
אני ממש ממש ממש מתרגשת, עובדת כמו פסיכית ימים ולילות באמת ללא הפסקה ואני כבר לקראת סיום.
אינשאללה שבוע הבא אתם הולכים לקבל פה את אחד ההכרזות הכי הכרזתיות שהיו לי בבלוג עד היום.
אבל בנתיים היום בכלל ל״ג בעומר!
עוד חג בחסות הקורונה.
פעם ל״ג בעומר היה בשבילי תפוחי אדמה שרופים וטעימים והיום, עם כל השנים שגרתי בחו״ל מדורות בכלל מזכירות לי סמורס.
אז בגלל שאין באמת ל״ג בעומר חשבתי שזו הזדמנות מעולה להכין עוגת סמורס טבעונית!
כי גם ככה לא הולכים למדורה אז עדיף כבר להנות בבית מעוגה משולמת של שכבות ביסקווטים, בראוניז שוקולד וכמובן- שכבה מדהימה של מרשמלו טבעוני חכוך בחלק העליון.
לא מכירים סמורס? ממליצה לכם להתחיל מהעוגה הזו! זה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
ביסקווטים, שוקולד ומשרמלו נמס. יאמי.
חג שמח 🙂