וואי וואי כמה זמן שאני כבר רוצה להעלות את המתכון הזה.
מתישהו ממש ממש מזמן, עלה לבלוג מתכון לספגטי בולונז טבעוני.
הוא מתכון טוב ללא ספק, אבל הכנתי אותו אי שם מזמן, כשהבלוג היה צעיר והסצינה הטבעונית בארץ לא מאוד חזקה.
מה שאומר שלא באמת היו אופציות טובות להכין מהן רוטב בולונז טבעוני.
אז עשיתי שם איזו קומבינה חמודה עם קינואה וזה באמת היה די טעים אבל אני כבר הרבה זמן רוצה להעלות לפה מתכון לספגטי בולונז עם בשר טחון טבעוני כמו שצריך.
ואתמול בדיוק הייתי בסופר וראיתי חבילת ספגטי ונהיה לי ממש חשק לאיזה צלחת ספגטי טובה.
במיוחד במזג האוויר הזה שכל מה שמתחשק זה פחמימות 🙂
מה שכל כך כיף במתכון הזה שזה פשוט מתכון רגיל לספגטי בולונז רק עם ׳בשר׳ טבעוני. זה כל ההבדל.
אין פה שינויים מטורפים או דרכי עבודה מסובכות וזה בדיוק מה שאני אוהבת.
לשם בדיוק הייתי רוצה שהעולם ילך- שלכל מרכיב לא טבעוני יהיה מרכיב טבעוני זהה שמתנהג באפייה ובישול בדיוק אותו דבר.
ולא רק זה- שהוא יהיה טעים יותר, מוצלח יותר, נגיש יותר.
אני מאמינה שאנחנו נגיע לשם, אנחנו כבר ממש כמעט שם… זה מאוד מרגש.
בכל מקרה! המתכון הזה יצא מדהים ואני בטוחה שתאהבו ממש.