וואו איזה ימים מטורפים.
לא ככה חשבתי שנעביר את מרתון שבועות… 🙁
למען האמת כבר הייתי צעד אחד מלבטל את המרתון לגמרי ולא להמשיך להעלות את המתכונים.
אבל מהר מאוד הבנתי מכן שאתן דווקא זקוקות ורוצות לא רק להמשיך להכין אוכל טעים אלא פשוט הסחת דעה פשוטה וקלילה.
אנחנו השנה היינו אמורים להתארח אצל ההורים שלי (שגרים בדרום) כבר היה תפריט שלם לארוחה טבעונית מדהימה לשבועות.
החג שאני הכי אוהבת בעולם… ממש חיכיתי לזה.
אבל כמובן שההורים שלי חווים אזעקות כל דקה וכמובן שגם בתל אביב כבר לא פשוט וכמובן שכרגע, אין ארוחת חג.
אחרי שנה שלמה שבה כמעט לא היו חגים זה כל כך מוזר שהנה עוד חג בדרך להתבטל לו.
אבל למרות זאת, אני בטוחה שחלק מכן כן יחגגו בגירסה מצומצמת בבית וגם אני מקווה שאולי עד יום ראשון משהו ישתנה.
אז אנחנו ממשיכות במרתון שלנו עם מתכונים טבעוניים לשבועות.
והיום עולה מתכון אחד לפני אחרון… טארט ספירלה טבעוני כל כך יפה וכל כך טעים.
זה אחד המתכונים מהחוברת שגרף הכי הרבה תגובות על איך שהוא נראה ובצדק כי הוא באמת מיוחד מאוד.
מתחת לספרילה היפה מתחבא קרם של גבינות וטימין שיושב על בצק פריך טבעוני מעולה.
בקיצור זו מנה להרשמת אורחים ללא ספק 🙂 כזו שגורמת לאנשים להגיד וואו.
אני מקווה שעד החג נחזור למצב שפוי יותר ושנזכה להכין את המתכון המדהים הזה ועוד כמוהו לשולחן החג.
אוהבת את כולכם/ן באשר אתן מכל קשת החברה האנושית ❤️
פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE