מתכון ראשון עם תותים לעונה זו!
אני מרגישה שאני קצת באיחור כי התותים פה כבר כמה שבועות ועדיין לא עשיתי איתם מתכון.
שזה קצת מחדל כי תותים כידוע זה הפרי שאני הכי הכי אוהבת בקינוחים.
ככה סתם הוא לא משהו האמת 😜
הוא אף פעם לא מתוק כמו הריח שלו וזה קצת מבאס… אבל בקינוחים וואיי וואיי איך אני אוהבת!
זה הפרי המושלם כי עם קצת סוכר הוא פשוט עף והוא מדהים עם בצקים ועם קצפת ולמי שהוא אוהב שוקולד הוא גם טוב עם שוקולד.
ומעבר לכל זה- הוא כזה יפה! כל האדום הזה עם הנגיעה של הירוק ונקודות קטנות של זהב- מה עוד אפשר לבקש בשביל תמונה מהממת? 🙂
בכל מקרה, לאחר סקר ממש צמוד בסטורי בו הייתן צריכות להחליט בין טארט תותים וקצפת טבעוני לבין עוגת ספוג עם קצפת ותותים- הטארט ניצח.
האמת שקצת הופתעתי הייתי בטוחה שהעוגה תנצח אבל הרוב קובע. והרוב ביקש טארט תותים מסקרפונה טבעוני.
הטארט הזה יצא פחות או יותר כל מה שאני אוהבת בקינוח.
קלתית פירורים שמתפוררת בפה, מילוי קצפת וגבינה כזה קרמי וחלק וקצפתי וכמובן תותים טריים ואפילו ריבת תותים שמתחבא בכל ביס.
אפשר להכין אותו עם ביסקוויטים ללא גלוטן ויש לכן פה קינוח טבעוני ללא גלוטן די מושלם.
דרך אגב, הזדמנות טובה להגיד מלא מלא תודה על כל ההתלהבות סביב סדנת הקינוחים ללא גלוטן החדשה שעלתה השבוע לבית ספר.
ממש ממש שמחה שאתן ככה נהנות ללמוד מקצועי ממני וממש מרגש אותי להגיע דרך המחשב אליכן למטבח ולחלול ניסים ונפלאות.
כל הפרטים על הסדנא כאן- סדנת קינוחים טבעונים ללא גלוטן