שלום שלום!
מה שלומכם ואיך היה הסופ״ש?
קודם כל לפני שאנחנו בכלל מתחילים עם המתכון של היום-
אנחנו ביומיים האחרונים של מחירי ההשקה של הבית ספר!
באמת שזה מדהים שעבר חודש והנה עוד רגע ה 1/7 ומחירי ההשקה נגמרים עד למבצעים הבאים שיהיו לקראת החגים 🙂
אז הייתי חייבת לתת לכם סימן, שלא תפספסו את ההזדמנות- הנה לינק ישר לשם- סדנאות בישול טבעוניות
דבר נוסף זה עדכון על גורי החתולים, כרגע הם עדיין שניהם בחיים ושניהם בפנסיון.
הגור שמההתחלה היה חלש יותר עדיין מאוד מאוד חלש והוא לא גדל כמעט בכלל והשני ממש מתחזק וגדל.
אנחנו בקשר יומיומי עם מי שמטפלת בהם וממש מקווים לטוב.
ועכשיו אחרי כל העדכונים- בואו נדבר קצת על המתכון של היום- ספרינג רול ויאטנמי.
למען האמת, זה לא באמת ספרינג רולס, כי ספרינג רול זה מה שאנחנו מכירים כגירסה המטוגנת.
לדבר הזה שבארץ עדיין קוראים לו ספרינג רולס, קוראים באנגלית סאמר רול, מהמילה קיץ כי הוא קר ומרענן.
למנה הזו נחשפתי לראשונה כשגרתי בלונדון.
אני ומתן גרנו בשכונה שגרו בה לא מעט ויאטנמים והיו שפע של מסעדות ויאטנמיות מתחת לבית.
אחת מהן היתה הקבועה שלנו והמנה הראשונה שתמיד היינו אוכלים שם היתה סאמר רולס עם רוטב חמאת בוטנים.
כשחזרתי לארץ גיליתי שפה קוראים לזה ספרינג רול ויאטנמי וזה די נפוץ.
כבר הרבה זמן אני רוצה להכין לזה מתכון לבלוג כי זו מנה באמת כל כך כייפית, מרעננת, מושלמת לקיץ והכי קלילה וטעימה שיש.
אז הנה הם- ספרינג רולס ויאטנמים במיךוי שלל ירקות, טופו צרוב בשמן סומסום, שברי בוטנים ורוטב חמאת בוטנים ממכר.
תהנו 🙂