ובכן…. עוד חג בפתח ועוד מתכון חדש וטעים עולה לבלוג!
בורקס בטטה טבעוני- או יס 🙂
שאלתי אתכן ברשתות החברתיות איזה מנות מסורתיות אתן אוכלות בסוכות ושמחתי לגלות שאני לא לבד…
לעומת כל שאר החגים שיש לנו, לסוכות אין ממש אוכל מובהק.
יש כיוון כללי, יש אלמנטים כאלו אחרים אבל זה ממש לא כמו- אוזני המן, קניידלך, עוגת דבש, סופגנייה וכו.
מה שכן אמרתן הרבה זה דברים עם דלעת וירקות כתומים!
מסכימה איתכן, אני כמעט בטוחה שגם אצלנו בבית היה דברים עם דלעת בסוכות. (אני אברר עם אמא חח)
בכל מקרה, הקשבתי לכן והחלטתי להכין משהו מפנק לחג.
שבלולי בצק עלים במילוי ירקות כתומים והמון גבינות טבעוניות. איך אפשר להגיד לזה לא?!
בצק הריי זה החיים, בכל גירסה, ירקות כתומים זה יאמי, גבינות טבעוניות מאגוזים זה נפלא וגם… הוספתי הפתעה של עגבניות מיובשות!
לפעמים, או בעצם תמיד, טוויסט אחד קטן בעלילה עושה את כל ההבדל 🙂
ובנימה יותר אישית, אני לא יודעת מה בדיוק צופה לנו הזמן הקרוב בבלוג.
אני כבר עוד שניה בחודש תשיעי ואני לא יודעת כמה מתכונים עוד אצליח להעלות לפני הלידה.
זה בהחלט נהיה קשה יותר לעשות ימי צילום ולהכין דברים ולעשות קניות…
אבל אני בטוחה שנצליח עוד כמה איכותיים לתקופה הקרובה.
זהו, מקווה שהחגים עוברים עליכם בכיף ושבעיקר טעים לכן!
נשיקות וחג שמח ❤️