שלום ושבוע טוב לכולכן.
וואי טוב אז השבוע קרה משהו קצת חריג בנוף של החיים שלי.
אני ומתן נסענו ל 4 ימים לצפון (עד כאן לא חריג) ואני החלטתי להניח את הפלאפון בצד.
זו לא היתה תוכנית שתוכננה מראש, החלק עם הפלאפון, פשוט כשהתחלנו לנסוע באיזה שהוא שלב הוצאתי את הפלאפון מהתיק כדי לצלם את הדרך.
חשבתי לעצמי- שיהיו לי תמונות ווידיאו להעלות לסטורי אחר כך ואז רגע לפני שהתחלתי לצלם הבנתי ברגע אחד שפשוט…. לא בא לי.
החזרתי את הפלאפון לתיק ואמרתי לעצמי- וואלה, עד שלא יבוא לי שוב, אני לא מרימה את הפלאפון.
4 ימים לא נגעתי בו.
לא צילמתי את הנוף, לא צילמתי את האוכל (!) לא צילמתי את הדרכים, לא את החברים שהיינו איתם… ולא העליתי כלום לרשתות החברתיות.
ההפסקות האלו כל כך חשובות.
למי שחיה בעולם הוירטואלי ומוקפת במאות אלפי עוקבים בכל הרשתות, זה יכול לפעמים להשתלט.
ודווקא במקומות האלו, האינטימיים, בחופשות, בשקט של הצפון, זה בדיוק הזמן גם לקצת שקט מהמסך.
זה עשה לי רק טוב וחזרתי בכוחות מוחדשים ועם הרבה רעיונות למתכונים חדשים וטעימים.
אז מה עולה היום לבלוג?
איך שהוא התגלגלו לידי 5 חבילות של פטריות פורטובלו והייתי חייבת להכין מהן משהו השבוע.
אז בבוקר קצת שוטטתי ברשת לקבל השראה ואז נזכרתי שפעם מזמן היה בבלוג מתכון לפטריות בטמפורה ברוטב טריאקי טבעוני אבל הוא משום מה ירד.
אז החלטתי לגשת שוב למשימה ולהעלות מתכון טבעוני לפטריות בטמפורה אפויות בתנור.
בלי טיגון ובלי הרבה באלגן, מתכון קל וטעים וקולע.
שמחתי לחזור, התגעגעתי אליכן! ❤️